Menu
Your Cart

Jardiniere, ghivece pentru flori

Grădina ideală vă vine in ajutor, în realizarea unei grădini ideale. Vă punem la dispoziție o gamă extrem de largă de jardiniere, care pot fi utilizate atât în exterior, cât și în interior. Nu trebuie să existe nicio curte, grădina fără flori și plante. Cu ajutorul acestor ghivece, veți putea scoate în evidență orice spațiu rămas gol în curtea sau terasa dumneavoastră. Jardinierele au un dublu rol. În primul rând servsc ca elemente de decorațiune și ornament, iar în al doilea rând, acestea ajută la organizarea și delimitarea spațiilor. Aveți posilibilitatea să alegeți din jardiniere metalice sau din beton, cu culori, forme și mărimi diferite. Jardinierele din beton sunt confecționate din ciment alb, vopsite  și antichizate. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii. Jardinierele metalice sunt confecționate din aluminiu turnat, găurite, vopsite și patinate cu o vopsea specială de exterior, care să reziste la  variațiile de temperatură și raze solare. Ghivecele din aluminiu au o greutate mică, sunt ușor de transportat și de manevrat.

Jardiniera -  vas festonato face parte dintr-o selecție elegantă a celei mai bune producții italiene de articole finisate manual, realizate riguros din lut Galestro.  Cu farmecul și simplicitatea ei devine un  decor potrivit oricărui spațiu interior sau exterior. Ghivecele sunt realiz..
34,00RON
Fără TVA:28,57RON
Jardinieră - vas modern face parte dintr-o selecție elegantă a celei mai bune producții italiene de articole finisate manual, realizate riguros din lut Galestro.  Cu farmecul și simplicitatea ei devine un  decor potrivit oricărui spațiu interior sau exterior. Ghivecele sunt realizate din c..
17,00RON
Fără TVA:14,29RON
Jardiniera cilindrică modernă face parte dintr-o selecție elegantă a celei mai bune producții italiene de articole finisate manual, realizate riguros din lut Galestro. Particularitatea nuanțelor de culori, împreună cu experienta managerială, oferă unicitate fiecărui produs. Sunt ghivece cu stil clas..
16,00RON
Fără TVA:13,45RON
Ghiveci cub rosone face parte dintr-o selecție elegantă a celei mai bune producții italiene de articole finisate manual, realizate riguros din lut Galestro.  Cu farmecul și simplicitatea ei devine un  decor potrivit oricărui spațiu interior sau exterior. Ghivecele sunt realizate din cele m..
37,00RON
Fără TVA:31,09RON
Jardiniera rotundă modernă face parte dintr-o selecție elegantă a celei mai bune producții italiene de articole finisate manual, realizate riguros din lut Galestro.  Cu farmecul și simplicitatea ei devine un  decor potrivit oricărui spațiu interior sau exterior. Ghivecele sunt realizate di..
8,00RON
Fără TVA:6,72RON
Jardiniera din aluminiu cu picioare înalte este special concepută pentru spații exterioare dar se poate foarte ușor integra și în interior. Jardiniera din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit, vopsit și patinat cu o vopsea specială de exterior, care rezistă la intemperii. Datorită..
323,00RON
Fără TVA:271,43RON
Jardiniera din aluminiu este special concepută pentru spații exterioare dar se poate foarte bine integra și în interior. Lada de flori din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit, vopsit și patinat cu o vopsea specială de exterior, care rezistă la intemperii. Datorită designului inte..
237,00RON
Fără TVA:199,16RON
Jardiniera din aluminiu este special concepută pentru spații exterioare dar se poate foarte bine integra și în interior. Jardinieră din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit, vopsit și patinat cu o vopsea specială de exterior, care rezistă la intemperii. Datorită designului interes..
177,00RON
Fără TVA:148,74RON
Jardiniera Antic mare cu ureche și tăvița este un ghiveci cu forme rotunde și un stil clasic.  Este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii. Prin formele in..
170,02RON
Fără TVA:142,88RON
Jardiniera Antic mică cu ureche și tăviță este un ghiveci cu forme rotunde și un stil clasic.  Este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezulta o mare rezistență la intemperii. Prin formele in..
130,00RON
Fără TVA:109,24RON
Jardiniera Art cu tăviță are un aspect natural elegant cu formă plăcută.  Este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezulta o mare rezistență la intemperii. Prin formele interesante și plăcute,..
125,00RON
Fără TVA:105,04RON
Jardiniera Art Rotundă cu tăviță este un ghiveci cu forme fine și elegante, va fi un accesoriu ideal pentru curtea sau terasa dumneavoastră.  Este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o..
180,00RON
Fără TVA:151,26RON
Jardiniera caseta festonata face parte dintr-o selecție elegantă a celei mai bune producții italiene de articole finisate manual, realizate riguros din lut Galestro.  Cu farmecul și simplicitatea ei devine un  decor potrivit oricărui spațiu interior sau exterior. Ghivecele sunt realizate d..
39,00RON
Fără TVA:32,77RON
Jardiniera Creta mare este un ghiveci cu forme simple și rotunde.  Este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii. Prin formele interesante și plăcute, ghivec..
160,00RON
Fără TVA:134,45RON
Jardiniera Creta mică este un ghiveci cu forme simple și rotunde.  Este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii. Prin formele interesante și plăcute, ghivec..
130,00RON
Fără TVA:109,24RON
Afişare 1 - 15 din 79 (6 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.