Menu
Your Cart

Metalice

Frumusețea și originalitatea unui spațiu nu este condiționată de suprafața lui, ci de imaginația noastră. Indiferent de mărimea grădinii,  cu ajutorul jardinierelor metalice, vom reuși să ne transformăm curtea într-o oază de desfățare.  Jardinierele metalice sunt confecționate din aluminiu turnat, găurite, vopsite și patinate cu o vopsea specialâ de exterior, care să reziste la  variațiile de temperatură și raze solare. Ghivecele din aluminiu au o greutate mică, sunt ușor de transportat și de manevrat.

Jardiniera din aluminiu cu picioare înalte este special concepută pentru spații exterioare dar se poate integra foarte ușor și în interior. Jardiniera din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit,  acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vo..
387,60RON
Fără TVA:325,71RON
Jardiniera din aluminiu este special concepută pentru spații exterioare dar se poate integra foarte bine și în interior. Lada de flori din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezin..
324,00RON
Fără TVA:272,27RON
Jardiniera din aluminiu este special concepută pentru spații exterioare dar se poate integra foarte bine și în interior. Jardinieră din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă ..
246,00RON
Fără TVA:206,72RON
Jardiniera din aluminiu cu picioare scurte este special concepută pentru spații exterioare dar se poate foarte bine integra și în interior. Jardiniera din aluminiu este confecționată din aluminiu turnat, găurit, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, ..
372,00RON
Fără TVA:312,61RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.