Menu
Your Cart

Mobilier grădină ratan

Elegant, practic, calitativ, confortabil!

Mobilierul poliratan sau ratan sintetic a început să se răspândească la începutul anilor 1990, deoarece s-a dovedit a fi mult mai durabil în comparație cu mobilierul popular din materialul natural. Arată foarte asemănător cu el și, ca urmare a colaborării minunate a tehnologiei și a meșteșugului, mobilierul nostru de grădină cu schelet din oțel, imbrăcat cu  fibră de plastic este o adevărată capodoperă.

Mobilierul de grădină din ratan este unul dintre cele mai căutate, datorită materialului său ușor de utilizat, ne putem amenaja minunat terasa sau grădina cu el. Cu aspectul lor exclusiv, forma și schema de culori, mobilierul nostru din ratan sintetic creează o adevărată mică oază mediteraneană pentru noi.

Designul lor confortabil (unghiul spătarului, înălțimea scaunelor, dimensiunea șezlongurilor etc.) asigură faptul că timpul petrecut cu familia, prietenii sau chiar singur este într-adevăr plăcut și relaxant.

Un proces special este folosit pentru a țese fibre de polietilenă în jurul cadrului din aluminiu inoxidabil. Mobilierul de grădină și seturile realizate în acest fel sunt ușoare, ușor de mutat și stabile. Calitatea sa este în mare măsură determinată de designul structurii cadrului, materialul său, elaborarea îmbinărilor, designul și structura precisă al împletiturilor. Deoarece mobilierul este amplasat în principal în grădini, terase, adică în aer liber, unde va fi expus la intemperii, este inevitabil să nu fie expus la ploaie și la lumina soarelui, deci este important să-și păstreze efectul hidrofug și culoarea în ciuda radiațiilor UV.

Atunci când sunt utilizate conform cerințelor prevăzute, nu se deformează și nu se rup, iar capacitatea lor de păstrare a formei este foarte mare.

Datorită materialului foarte ușor de utilizat, sunt ușor de curățat și întreținut, necesitând doar o atenție minimă.

De asemenea, oferim mai multe seturi de grădină și canapele cu efect de ratan, dar oferim și șezlong de grădină și scaun suspendat.


Set ratan grădină și terasă - Modern Set ratan grădină și terasă - Modern
Out Of Stock
Set modern, cu efect de ratan Setul de grădină de lux MODERN nu numai prin aspectul său, ci și prin designul său. Scaunele confortabile contribuie la relaxarea perfectă, fie că este vorba de un prânz însorit, o cină cu stele sau o conversație plăcută.Mobilierul poliratan are un efect hidrofug, ..
3.830,00RON
Fără TVA:3.218,49RON
Mobilierul unic și confortabil TRENTO impresionează prin manopera de înaltă calitate și confort. Un design bine gândit combinat cu rezistența la intemperii, satisface gusturile chiar și celor mai pretențioși cliențiDacă avem doar o cameră mică în care putem așeza mobilier de grădină sau vrem să creă..
1.190,00RON
Fără TVA:1.000,00RON
Colțarul este un produs realizat pentru clienții care apreciază confortul, luxul și eleganța.Setul este foarte practic și elegant. Structura sa modulară vă permite să le aranjați în orice configurație.Sunt perfecte pentru terase, grădini, verandă, dar pot fi așezate chiar și în interior.Grosimea per..
2.750,00RON
Fără TVA:2.310,92RON
Șezlongul Siesta are o rezistență mecanică ridicată și rezistență împotriva oricăror condiții nocive. Pat ideal lângă piscină, pentru hoteluri SPA, Wellness și grădini sau în curte. Dacă tu esti în căutarea unui pat confortabil, te vei îndrăgosti cu siguranță.Salteaua este inclusă în preț. Gros..
1.750,00RON
Fără TVA:1.470,59RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.