Menu
Your Cart

Din beton

Spațiile verzi sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor psihologice și estetice. Și pentru că, dupa o zi grea de lucru, fiecare dintre noi, avem nevoie de momente de liniște, este foarte important, ca să aranjăm curtea în așa fel, încât să ne simțim în largul nostru.  Mobilierul de gradină este elementul principal al fiecărei grădini sau terase. Mobilierele de grădină sunt confecționate  din ciment alb, vopsite  și antichizate, iar la anumite piese, părțile inferioare sunt formate din gabion, umplute cu piatră rotunjită, au o mare rezistență la intemperii și precipitații.  
Banca Innova  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este confecțio..
550,00RON
Fără TVA:462,18RON
Banca Romantica arcuită poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atat pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este conf..
450,00RON
Fără TVA:378,15RON
Banca Romantica dreaptă  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca est..
450,00RON
Fără TVA:378,15RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.