Menu
Your Cart

Robinet dublu furtun grădină 120

Robinet dublu furtun grădină 120
Robinet dublu furtun grădină 120

Robinetele de grădină sunt accesorii importante pentru orice fântână sau cișmea de grădină. Un robinet de grădină bun va servi mai multe generații, de aceea este foarte important să faceți alegerea corectă atunci când faceți cumpărăturile! Rar cumpărăm un robinet de grădină! Achiziția se face de obicei numai atunci când grădina este reamenajată sau în timpul construcției, renovării unei case sau când robinetul vechi este deteriorat fără șanse de reparații.

Dacă veți lua decizii judicioase și anticipative, vă veți putea bucura de aspectul estetic și de confortul unui robinet, ușor de utilizat timp de mai mulți ani. Poate fi conectat la orice cișmea de perete sau fântână (atât pentru spații interioare sau exterioare) unde sunt necesare 2 puncte de alimentare independente de apă dintr-o singură conexiune la rețeaua de apă potabilă, ceea ce face mai ușoară conectarea furtunului de stropire, astfel încât nu trebuie să instalați și să scoateți furtunul de fiecare dată, când aveți nevoie de el.

Robinet de design cu cartuș cu disc ceramic, confecționat din alamă și aluminiu, rezistent intemperiilor, cu două ieșiri, cu filet exterior 1/2”, ștut 3/4” pentru cuplare rapidă conector furtun gradină.  Culoare: mat - crom. Model: 2 capete pivotante.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Brand: Colortap
  • Model: CT-120Silver
  • Greutate: 0.50kg
143,00RON
Fără TVA: 120,17RON