Menu
Your Cart

Scoarță pin, scoarță decorativă

Pentru că, cine nu iși dorește o grădină cu un design elegant și ordonat, scoarța de pin și scoarța decorativă, ne ajutăîn decorarea și amenajarea grădinilor și spațiilor verzi. Mulch-ul are un aspect natural, este ideală atât pentru aranjarea grădinii cât și pentru utilizarea lor în ghivece. Mulch-ul este ușor de aplicat. Înainte de aplicare, solul trebuie curățat de buruieni și acoperit cu folie agrotextil. Folia se acoperă cu scoarță în grosime de 4-6 cm. Scoarța de pin și scoarța decorativă este un îngrășămant natural, deoarece conține substanțe nutritive organice. Scorța se descompune în timp, după care servește ca un compost solului. Un alt avantaj al mulch-ului este, că blochează creșterea buruienilor și reține umiditatea în sol. Scoarța de pin are o culoare naturală și este ambalată în saci de 80 L și vă punem la dispoziție în trei mărimi diferite: 10-30 mm, 0-6 mm si 30-60 mm, iar scoarța de pin rotunjită este ambalată în saci de 50 L și are o mărime de 50-60 mm. Pentru cei care doresc să-i ofere grădinii o pată de culoare, îi oferim scoarță decorativă în patru culori diferite: maro, roșu, galben și portocaliu, ambalată în saci de 50 L.
Scoarța de pin are un aspect natural, ideală atât pentru aranjamentul grădinii tale, cât și pentru ghivece. Este ușor de aplicat, are un grad mare de acoperire a solului. Menține umiditatea și pereabilitatea solului, blochează creșterea buruienilor și pentru ca progresiv se transformă în îngrășământ..
31,00RON
Fără TVA:26,05RON
Scoarța de pin are un aspect natural, ideală atât pentru aranjamentul grădinii tale, cât și pentru ghivece. Se aplică foarte ușor, are un grad mare de acoperire a solului. Menține umiditatea și permeabilitatea solului. Nu lasă să pătrundă lumina și din această cauză blochează creșterea buruienilor. ..
31,00RON
Fără TVA:26,05RON
Scoarța de pin rotunjită are un aspect deosebit și natural, este ideală atât pentru amenajarea grădinilor, cât și pentru utilizarea lor în ghivece. Scoarța de pin este ușor de aplicat, are un grad mare de acoperire a solului și degaja un miros plăcut. Scoarța de pin, altfel numit muchul menține umid..
45,00RON
Fără TVA:37,82RON
Scoarța decor galbenă este fabricată din așchii de lemn colorată. Este folosită pentru acoperirea solului în jurul florilor, plantelor, arbuștilor. Se aplică foarte ușor și rapid, are un grad mare de acoperire. Culoarea rezistă în timp, iar dacă veți combina culorile, grădina va căpăta un design int..
35,00RON
Fără TVA:29,41RON
Scoarța decor maro este fabricată din așchii de lemn colorată. Are un grad mare de acoperire a solului, se aplică foarte ușor. Este un îngrășământ natural pentru sol, deoarece în timp se descompune și servește ca un compost pentru sol. Mulciul reține umiditatea în sol, blochează creșterea buruienilo..
35,00RON
Fără TVA:29,41RON
Scoarța decor portocalie este fabricată din așchii de lemn colorată.  Scoarța decor, altfel numit mulch, se aplică foarte ușor și rapid pe sol, având un grad mare de acoperire. Mulciul în parcursul timpului se descompune și va servi ca un compost natural, astfel va reduce eroziunea solului. Mul..
35,00RON
Fără TVA:29,41RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.