Menu
Your Cart

Despre Noi

    Acum, cand totul in jurul tau este frumos, multe flori colorate, pomi inverziti, in aer parfum de flori, ce iti mai poate lipsi tie?!....O gradina ideala! Si, ca tu sa poti avea o gradina ideala, iata ca noi venim cu idei si produse perfecte pentru tine. Vrei, ca toti prietenii tai sa te invidieze, pentru aranjamentele tale originale si unicate, te invitam sa vizitezi pagina noastra.

    Gradina Ideala este o societate nou infiintata, chiar din motivul, ca in Romania, tot mai mult se pune accentul pe spatiile verzi frumos aranjate. Curtea si gradina casei este primul contact pe care il au oaspetii cu locuinta ta, din aceasta cauza, este foarte important, cum sunt organizate si amenajate aceste locuri. Indiferent de stilul, pentru care vei opta fie acesta: rustic, modern, japonez sau francez, navigand pe situl nostru, cu siguranta, iti vei gasi produsele mult dorite.

    Societatea noastra, va pune la dispozitie, o gama larga de:

    - jardiniere;

    - lampadare, felinare;

    - gratare;

    - cismele, fantani;

    - mobiliere de gradina;

    - scoarta de pin si scoarta decorativa;

    - delimitatoare, separatoare, gardulete de gradina si

    - turba.

    GRADINAIDEALA.RO este administrat de S.C. PINTEROL S.R.L., cu sediul in Municipiul Oradea, Strada Albacului, nr. 3, Judetul Bihor, avand codul de inregistrare fiscala RO37218560, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J5/511/2017, telefon: 0040 740818427.

Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.