Menu
Your Cart

Mobilier gradină

Amenajarea grădinii și a terasei este unul dintre lucrurile, care pe noi ne liniștește sufletește.  Prin amenajarea grădinii și a terasei cu articole de mobilier de gradină, bine alese, cu siguranță veți avea o casă mult mai primitoare. Și pentru că, dupa o zi grea de muncă, avem nevoie de un loc de relaxare, casa noastră trebuie amenajată în așa fel, încât să ne simțim mereu cu adevărat ca acasă. Mobilierele de grădină metalice sunt confecționate din aluminiu, vopsite și patinate cu o vopsea specială care să reziste intemperiilor. Au o structură ușoară, simplu de manevrat. Mobilierele metalice sunt dedicate mediului exterior dar pot fi foarte bine integrate și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. Aveți posibilitatea să alegeți din trei culori diferite: alb, negru și negru-auriu. Mobilierele de gradină ciment sunt confecționate  din ciment alb, vopsite  și antichizate, iar la anumite piese, părțile inferioare sunt formate din gabion, umplute cu piatră rotunjită. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii și precipitații.  

Mobilierul din aluminiu Klamen este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Ideală  pentru terasele restaurantelor sau pentru terasa caselor. Sunt confecționate din aluminiu, deci au o structură ușoară, ușor manevrabilă. La urmă sunt șlefuite, găurite, vopsite și patinate..
1.900,00RON
Fără TVA:1.596,64RON
Banca pentru grădină și terasa Klamen este confecționată din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplă de manevrat. Banca Klamen este foarte comodă, datorită mânerelor și șezutului special conceput. Este dedicat mediului exterior dar poa..
694,00RON
Fără TVA:583,19RON
Masa de grădină și terasă Klamen este confecționată din aluminiu, vopsită și patinată cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplu de manevrat. Este dedicată mediului exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. ..
410,00RON
Fără TVA:344,54RON
Scaunul de gradină și terasă Klamen este confecționat din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplu de manevrat. Scaunul Klamen este foarte comod, datorită mânerelor și șezutului special conceput. Este dedicat mediului exterior dar poate..
398,00RON
Fără TVA:334,45RON
Mobilierul din aluminiu Meda este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Poate fi ușor așezat atât pe terasa a unei case, cât și pe terasa unui hotel sau restaurant. Setul de mobilier pentru grădină are o structură ușoară, este confecționat din material de calitate, rezistent în t..
850,00RON
Fără TVA:714,29RON
Masa de grădină și terasă Meda este confecționată din aluminiu, vopsită și patinată cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplu de manevrat. Este special concepută pentru mediul exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau rest..
290,00RON
Fără TVA:243,70RON
Scaunul de grădină și terasă Meda este confecționat din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplă  de manevrat. Este special conceput pentru mediul exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau..
280,00RON
Fără TVA:235,29RON
Banca Innova  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este confecțio..
550,00RON
Fără TVA:462,18RON
Banca Romantica arcuită poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atat pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este conf..
450,00RON
Fără TVA:378,15RON
Banca Romantica dreaptă  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca est..
450,00RON
Fără TVA:378,15RON
Cișmeaua de perete cu vas de scurgere este confecționată din aluminiu turnat, care este vopsit și patinat, cu  vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor. Acest vas de perete este destinat montării pereților caselor, teraselor, etc. Cișmeaua  pentru grădină sau cu..
315,00RON
Fără TVA:264,71RON
Cișmeaua de perete cu vas de scurgere este confecționată din aluminiu turnat, care este vopsit si patinat, cu  vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor. Acest vas de perete este destinat montării pereților caselor, teraselor, etc. Cișmeaua pentru grădină sau curte se..
295,00RON
Fără TVA:247,90RON
Cișmeaua Cora este confecționată din aluminiu turnat, care este vopsit și patinat, cu  vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor. Această fântână este  destinată în special spațiilor exterioare, fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădina/terasa casel..
655,00RON
Fără TVA:550,42RON
Consola Klamen este confecționată din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, dedicată spațiilor mici.  Este special conceput pentru mediul exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantel..
228,00RON
Fără TVA:191,60RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.