Menu
Your Cart

Mobilier gradină și terasă

Amenajarea grădinii și a terasei este unul dintre lucrurile, care pe noi ne liniștește sufletește. Prin amenajarea grădinii și a terasei cu articole de mobilier de gradină, bine alese, cu siguranță veți avea o casă mult mai primitoare. Și pentru că, dupa o zi grea de muncă, avem nevoie de un loc de relaxare, casa noastră trebuie amenajată în așa fel, încât să ne simțim mereu cu adevărat ca acasă. Mobilierele de grădină și terase metalice sunt confecționate din aluminiu, vopsite și patinate cu o vopsea specială care să reziste intemperiilor. Au o structură ușoară, simplu de manevrat. Mobilierele metalice sunt dedicate mediului exterior dar pot fi foarte bine integrate și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. Aveți posibilitatea să alegeți din trei culori diferite: alb, negru și negru-auriu. Mobilierele de gradină ciment sunt confecționate  din ciment alb, vopsite  și antichizate, iar la anumite piese, părțile inferioare sunt formate din gabion, umplute cu piatră rotunjită. Nuanța este aplicată încă în timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii și precipitații.  

Un scaun balansoar cu design modern poate fi un plus elegant pentru grădina și terasa dumneavoastră, oferind o odihnă plăcută tuturor membrilor familiei.Tetiera confortabilă și cotierele curbate contribuie, de asemenea, la un confort de primă clasă.Structura din oțel inoxidabil a bala..
420,00RON
Fără TVA:352,94RON
Bancă de grădină din marmură albă Kavala.Dimensiuni (165 x 40 x 40 cm).Grautatea: 360 kgCuloarea: alb, gri..
1.995,00RON
Fără TVA:1.676,47RON
Decorarea mozaicului datează de mii de ani. Chiar și vechii greci și romani au preferat să-l folosească în arta lor sau chiar pentru a-și decora obiectele de zi cuzi. Dacă doriți să vă faceți grădina sau terasa specială, scaunul nostru bistro este o alegere foarte bună.De asemenea, pu..
240,00RON
Fără TVA:201,68RON
Este o alegere ideală pentru cei care apreciază calitatea și confortul.Acesta servește ca un loc elegant și confortabil în grădini, terase, pe malul lacului. Bucură-te de soare, întărește-ți sistemul imunitar cu vitamine naturale la soare!Acest scaun de grădină elegant poate fi n..
170,00RON
Fără TVA:142,86RON
Set mobilier balcon masă și 2 scaune Set mobilier balcon masă și 2 scaune
Nou -15 %
Setul de balcon conține o măsuță și două scaune. Mobilierul cu o masă și două scaune este ideal pentru balcoane, având un design special, structura metalică este din oțel, vopsit în câmp electrostatic și rezistent UV.Dacă doriți să vă faceți balconul și terasa unice, setul nostru..
765,00RON 900,00RON
Fără TVA:642,86RON
Set mobilier terasă și grădină, ratan sintetic, cadru oțel Set mobilier terasă și grădină, ratan sintetic, cadru oțel
Nou -15 %
Set mobilier terasă și grădină din 3 piese realizat din ratan sintetic cu cadru și picioare din oțel, blat de masă din sticlă securizată.Dimensiuni masă:diametru: 51,5 cmînălțime: 54 cmgreutate maxima suportata: 30 kgDimensiuni fotoliu:înălțimea totală: 83 cmînălțime până la șezut: 45 cmadâncime șez..
841,00RON 990,00RON
Fără TVA:706,72RON
Cu șezlongul de grădină vă puteți bucura de soare în grădină, terasă sau balcon, intr-un confort ideal, având un spătar reglabil, în 7 trepte. Pentru a satisface toate cerințele puteți regla spătarul în șapte poziții, în funcție de preferințe, într-o poziție verticală, șezând sau culcat li..
390,00RON
Fără TVA:327,73RON
Mobilierul din aluminiu Meda culoarea negru-auriu este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Poate fi ușor așezat atât pe terasa a unei case, cât și pe terasa unui hotel sau restaurant. Setul de mobilier pentru grădină are o structură ușoară, este confecționat din material de cal..
1.050,00RON
Fără TVA:882,35RON
Mobilierul din aluminiu Meda culoarea albă este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Poate fi ușor așezat atât pe terasa a unei case, cât și pe terasa unui hotel sau restaurant. Setul de mobilier pentru grădină are o structură ușoară, este confecționat din material de calitate, ..
1.050,00RON
Fără TVA:882,35RON
Șezlongul Siesta are o rezistență mecanică ridicată și rezistență împotriva oricăror condiții nocive. Pat ideal lângă piscină, pentru hoteluri SPA, Wellness și grădini sau în curte. Dacă tu esti în căutarea unui pat confortabil, te vei îndrăgosti cu siguranță.Salteaua este inclusă în preț. Gros..
1.750,00RON
Fără TVA:1.470,59RON
Masa de grădină și terasă Meda în culoarea albă este confecționată din aluminiu, acoperită cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să o retușați sau să o revo..
390,00RON
Fără TVA:327,73RON
Masa de grădină și terasă Meda în culoarea negru-auriu este confecționată din aluminiu, acoperită cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să o retușați sau să..
390,00RON
Fără TVA:327,73RON
Scaunul de grădină și terasă Meda în culoarea albă este confecționat din aluminiu, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau să îl r..
330,00RON
Fără TVA:277,31RON
Scaunul de grădină și terasă Meda în culoarea negru-auriu este confecționat din aluminiu, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau ..
330,00RON
Fără TVA:277,31RON
Consola Klamen este confecționată din aluminiu, acoperită cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să o retușați sau să o revopsiți, nu ve-ți întâmpina problem..
330,00RON
Fără TVA:277,31RON
Banca Innova  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este confecțio..
580,00RON
Fără TVA:487,40RON
Banca Romantica arcuită poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atat pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este conf..
480,00RON
Fără TVA:403,36RON
Banca Romantica dreaptă  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca est..
480,00RON
Fără TVA:403,36RON
Afişare 1 - 20 din 23 (2 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.