Menu
Your Cart

Scaune de grădină

Rezistent și cu un design aparte, un scaun de grădină din metal, alături de o masă de grădină din metal este alegerea ideală pentru terasa sau grădina ta.Meriți un colț de rai, în care să te relaxezi după o zi grea, de aceea îți recomandăm acest model de scaun grădină metalic. Garantăm un plus de st..
440,00RON
Fără TVA:369,75RON
Cu o culoare deosebită și un design frumos, acest scaun de grădină pliabil din metal este o opțiune foarte bună pentru grădina sau terasa ta.Este rezistent la intemperii și poate fi așezat atât în spații deschise, cât și închise. Reflectă eleganță și rafinament și va fi cu siguranță un punct de..
290,00RON
Fără TVA:243,70RON
Acest fotoliu grădină metalic este perfect dacă îți dorești un accesoriu elegant pe terasa ta.Alături de o masă grădină metalică poate alcătuit un loc de relaxare, ideal pentru mese cu cei dragi și clipe liniștite, citind sau savurând o cafea.Se deosebește prin designul aparte și este ușor de manevr..
380,00RON
Fără TVA:319,33RON
O grădină sau o terasă nu este perfectă fără un colț de relaxare.Pentru un plus de confort și eleganță îți recomandă acest model de scaun grădină pliabil din metal alături de o masă grădină din metal. Garantăm că este rezistent, ușor de îngrijit și manevrat. Modelul de scaun grădină metali..
245,00RON
Fără TVA:205,88RON
Cauți un scaun grădină din metal cu design modern și elegant?Îți recomandăm acest model deosebit care va dau un aspect aparte casei tale. Acest scaun rotund grădină din metal poate fi așezat atât la interior cât și la exterior.Iese în evidență prin următoarele: este rezistent, ușor de manevrat, are ..
245,00RON
Fără TVA:205,88RON
Scaun grădină Meda, negru-auriu Scaun grădină Meda, negru-auriu
Out Of Stock
Scaunul de grădină și terasă Meda în culoarea negru-auriu este confecționat din aluminiu, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau ..
480,00RON
Fără TVA:403,36RON
Scaunul de grădină și terasă Meda în culoarea albă este confecționat din aluminiu, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau să îl r..
480,00RON
Fără TVA:403,36RON
Îți dorești niște scaune deosebite pentru grădina sau terasa ta? Modelul acesta de scaun din metal cu mozaic este alegerea perfectă. Dacă aveți doar un balcon mic pe care doriți să-l faceți confortabil, acest scaun de grădină metalic cu mozaic este o soluție foarte bună, dar puteți cumpăra și o..
300,00RON
Fără TVA:252,10RON
Scaun bistro din metal grădină și terasă, blat mozaic Scaun bistro din metal grădină și terasă, blat mozaic
Out Of Stock
Pentru o grădină sau terasa specială, modelul acesta de scaun bistro metalic cu mozaic este o alegere excelentă.Alături de o masă bistro metalică cu mozaic care se potrivește cu stilul, va crea o atmosferă elegantă. Datorită cadrului puternic din fier acoperit cu pulbere, acest scaun grădină me..
300,00RON
Fără TVA:252,10RON
Decorarea mozaicului datează de mii de ani. Chiar și vechii greci și romani au preferat să-l folosească în arta lor sau chiar pentru a-și decora obiectele de zi cuzi. Dacă doriți să vă faceți grădina sau terasa specială, scaunul nostru bistro este o alegere foarte bună.De asemenea, pu..
300,00RON
Fără TVA:252,10RON
Balansoar grădină cu pernă
Out Of Stock
Un scaun balansoar cu design modern poate fi un plus elegant pentru grădina și terasa dumneavoastră, oferind o odihnă plăcută tuturor membrilor familiei.Tetiera confortabilă și cotierele curbate contribuie, de asemenea, la un confort de primă clasă.Structura din oțel inoxidabil a bala..
420,00RON
Fără TVA:352,94RON
Scaun pliant grădină, cadru aluminiu
Out Of Stock
Este o alegere ideală pentru cei care apreciază calitatea și confortul.Acesta servește ca un loc elegant și confortabil în grădini, terase, pe malul lacului. Bucură-te de soare, întărește-ți sistemul imunitar cu vitamine naturale la soare!Acest scaun de grădină elegant poate fi n..
170,00RON
Fără TVA:142,86RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.