Menu
Your Cart

Scaune de grădină

Un scaun balansoar cu design modern poate fi un plus elegant pentru grădina și terasa dumneavoastră, oferind o odihnă plăcută tuturor membrilor familiei.Tetiera confortabilă și cotierele curbate contribuie, de asemenea, la un confort de primă clasă.Structura din oțel inoxidabil a bala..
420,00RON
Fără TVA:352,94RON
Decorarea mozaicului datează de mii de ani. Chiar și vechii greci și romani au preferat să-l folosească în arta lor sau chiar pentru a-și decora obiectele de zi cuzi. Dacă doriți să vă faceți grădina sau terasa specială, scaunul nostru bistro este o alegere foarte bună.De asemenea, pu..
240,00RON
Fără TVA:201,68RON
Este o alegere ideală pentru cei care apreciază calitatea și confortul.Acesta servește ca un loc elegant și confortabil în grădini, terase, pe malul lacului. Bucură-te de soare, întărește-ți sistemul imunitar cu vitamine naturale la soare!Acest scaun de grădină elegant poate fi n..
170,00RON
Fără TVA:142,86RON
Scaunul de grădină și terasă Meda în culoarea albă este confecționat din aluminiu, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau să îl r..
330,00RON
Fără TVA:277,31RON
Scaunul de grădină și terasă Meda în culoarea negru-auriu este confecționat din aluminiu, acoperit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau ..
330,00RON
Fără TVA:277,31RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.