Menu
Your Cart

Piatră decorativă gradină - granulată, rotunjită

Cu siguranță putem să vă spunem, că la noi veți găsi cel mai mare sortiment de piatră decorativă pentru grădina dumneavoastră, atât prin culoare cât și prin granulație. De la mozaic alb imaculat, până la bordo, galben muștar, gri sau chiar clasicul sare și piper, cu granulație de la 3-5 mm până la 4-6 cm. 

Puteți să vă încercați creativitatea pentru a crea în jurul casei ceva deosebit, care este natural, de lungă durată și estetic. Pot fi folosite pentru alei pietonale, grădini japoneze, pentru delimitarea gazonului de straturile florale, pentru acoperire de sol sub plante, stâncării, sau char și umplutură la gabioane.

De fapt, pietrișul ornamental poate fi folosit și în casă, ca element decorativ. La noi găsiți orice fel de pietriș de care aveți nevoie, chiar și pentru acvarii sau iazuri.

Piatra ornamentală funcționează ca element decorativ dar și funcțional. Cu ajutorul ei putem realiza diferite stiluri de amenajări, de la arhitectura rustică până la cea modernă.

Piatră granulată din marmură, culoarea: albă. Putem să spunem că este pietrișul ornamental cel mai cunoscut și cel mai utilizat in decorațiunile din grădină. Combinația celor două mărimi ne ajută să ne dezvoltăm creativitatea. Poate fi utilizată pentru amenajarea aleelor din grădină, pentru separare..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură. dimensiuni: 5-7 mm, 7-15 mm si 16-32 mmpentru a acoperi 1 mp este necesar de aprox.. 40-50 kg..
1,00RON
Fără TVA:0,84RON
 Piatră granulată din marmură, culoarea: bordo. Este o piatră ornamentală, rotunjită care prin culoare ei puternică atrage privirea oamenilor. Se poate combina cu alb sau nunațe deschise de gri. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante o..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: galben - alb. Aceste pietre ornamentale sunt foarte căutate și bine vândute. Se asortează armonios cu nuanțe de galben și cărămiziu. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale.Piatră granulată..
2,00RON
Fără TVA:1,68RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: galben - muștar. Este o nuanță foarte atractivă și deosebită. Se asortează frumos cu nuanțe de verde și cărămiziu. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. dimensiuni: 16 - 22 mmpentru..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: gri. Este cel mai căutat produs, pe lângă pietrișul alb. Nu doar din întâmplare. Culoarea și granulația se asortează foarte ușor cu alte elemente din grădină. Poate fi folosită pentru amenajarea aleelor de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea sol..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: neagră. Acest pietriș ornamental este foarte apreciat de clienții noștrii. În amenajarea grădinii piatra granulată neagră este un element de bază. Cu ajutorul acestora putem realiza spații deosebite, ieșite din evidență, atât la alei cât și la straturile flora..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: roșu - cărămiziu. Este o alegere perfectă pentru a aduce o culoare vie și caldă in grădina dumneavoastră. Cănd piatra este umedă are o culore și mai  atrăgătoare. Se pot folosi pentru alei de grădină ,pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub ..
1,60RON
Fără TVA:1,34RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: roz. Această piatră ornamentală este foarte specială. Se asortează frumos cu nuanțe de roșu, verde și cărămiziu. Se pot folosi pentru alei de grădină sau pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. În combinație cu alte culori se pot face decorațiuni min..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Marmură granulată de culoarea verde. Este o alegere perfectă pentru a aduce o culoare vie și intereseantă in grădina dumneavoastră. Când piatra este umedă are o culore și mai  atrăgătoare. Poate fi folosită pentru amenajarea aleelor de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului ..
1,60RON
Fără TVA:1,34RON
Piatră granulată din granit, de culoarea gri - piper. Poate fi folosită pentru amenajarea aleelor de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. dimensiune: 7 - 15 mmpentru a acoperi 1 mp este necesar de aprox. 40-45 kg..
0,70RON
Fără TVA:0,59RON
Piatră rotunjită din andezit, culoarea: gri color. Este o piatră super decorativă, clasică și elegentă. Poate fi folosită pentru gabioane,  pentru amenajarea  cărărilor și pentru amenajări in stil japonez. Dimensiuni:   3 - 6 cmUn sac de 20 kg. acoperă o suprafața de aprox. ..
40,00RON
Fără TVA:33,61RON
Piatră rotunjită albă din marmură. Această piatră este o minune. Grădinile moderne minimaliste aproape că nici nu pot exista fără această piatră. Albul perfect și forma rotunjită atrage toate privirile.  Prin utilizarea lor, împreună cu alte pietre ornamentale de diferite culori se pot realiza ..
40,00RON
Fără TVA:33,61RON
Piatră rotunjită din marmură, culoarea: galben - alb. Culoarea galbenă poate fi asortată frumos cu cărămiziu, verde și negru.  Le putem utiliza la gabioane, sub plante pentru acoperirea solului dar și la marginea iazurilor. Dimensiuni: 2 - 4 cm și 4 - 6 cm Un sac de 25 kg. acoperă o s..
60,00RON
Fără TVA:50,42RON
Piatră rotunjită din marmură, culoarea: negru. Culoarea neagră poate fi asortată frumos cu cărămiziu, galben și alb.  Le putem utiliza la gabioane, sub plante pentru acoperirea solului dar și la marginea iazurilor. Dimensiuni: 2 - 4 cm și 4 - 6 cmUn sac de 25 kg. acoperă o suprafața d..
65,00RON
Fără TVA:54,62RON
Piatră rotunjită din marmură, culoarea: roșu - cărămiziu. Culoarea roșu - cărămiziu poate fi asortată frumos cu piatră de culoarea verde, negru, galben și alb.  Le putem utiliza la gabioane, sub plante pentru acoperirea solului dar și la marginea iazurilor. Dimensiuni: 2 - 4 cm și 4 -..
65,00RON
Fără TVA:54,62RON
Afişare 1 - 20 din 27 (2 pagini)