Menu
Your Cart

Seturi de grădină

Majoritatea persoanelor spun, ca locul lor cel mai drag din propria locuință este grădina și curtea, deoarece nimic nu se compară cu o dupăamiază senină, petrecută în curte alături de familie și prieteni. Rețeta succesului, în cea ce privește aranjarea curții este, un mobilier de grădină cu o bancă, doua - trei scaune, un felinar, plus foarte multe flori. Mobilierele de grădină, oferite de societatea noastră, sunt confecționate  din aluminiu, vopsite și patinate cu o vopsea specială care să reziste intemperiilor. Au o structură ușoară, simplu de manevrat. Mobilierele metalice sunt dedicate mediului exterior dar pot fi foarte bine integrate și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. Aveți posibilitatea să alegeți din trei culori diferite: alb, negru și negru-auriu. 

Setul bistro grădină și terasă conține o măsuță și două scaune. Setul este ideal pentru grădini sau terase, având un design special, masa și spătarul scaunelor având un model tip mozaic, în nuanțe calde de maro, bej, structura metalică este din oțel, vopsit în câmp electrost..
730,00RON
Fără TVA:613,45RON
Mobilierul din aluminiu Klamen culoarea negru-auriu este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Ideală  pentru terasele restaurantelor sau pentru terasa caselor. Sunt confecționate din aluminiu, deci au o structură ușoară, ușor manevrabilă. La urmă sunt șlefuite, găurite și&n..
2.189,00RON
Fără TVA:1.839,50RON
Mobilierul din aluminiu Klamen culoarea albă este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare.Ideală  pentru terasele restaurantelor sau pentru terasa caselor. Sunt confecționate din aluminiu, deci au o structură ușoară, ușor manevrabilă. La urmă sunt șlefuite, găurite și acop..
2.189,00RON
Fără TVA:1.839,50RON
Mobilierul din aluminiu Meda culoarea negru-auriu este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Poate fi ușor așezat atât pe terasa a unei case, cât și pe terasa unui hotel sau restaurant. Setul de mobilier pentru grădină are o structură ușoară, este confecționat din material de cal..
985,00RON
Fără TVA:827,73RON
Mobilierul din aluminiu Meda culoarea albă este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Poate fi ușor așezat atât pe terasa a unei case, cât și pe terasa unui hotel sau restaurant. Setul de mobilier pentru grădină are o structură ușoară, este confecționat din material de calitate, ..
985,00RON
Fără TVA:827,73RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.