• Price
    RON - RON

O gradină frumoasă ar trebui să cuprindă iarba, pavaj, pietriș, apă și multe flori, dar dacă toate acestea nu sunt bine organizate și fiecare zonă nu este bine delimitată, peisajul de ansamblu va arăta haotic, iar plantele vor părea scăpate de sub control. Din aceasta cauză, trebuie să ne gândim bine, la delimitarea zonelor pentru fiecare tip de plantă. Societatea noastră vine în ajutorul dumneavastră cu o serie de delimitatoare, garduri și separatoare pentru grădină, prin folosirea cărora, veți putea obține o grădină ca în poveste, unde vă petreceți timpul liber cu plăcere și bucurie. Pe lângă faptul că aceste delimitatoare sunt foarte estetice și servesc ca elemente de decorațiune, sunt și foarte utile. Sunt foarte ușor și rapid de montat.
Delimitatoarele sunt fabricate din plastic și puteți să alegeți din trei culori diferite: verde, maro și negru. Au 60 cm lungime și 3,8 cm înălțime. La o bucată de delimitator cumpărat, primiți cinci bucăți de cuie de fixare gratis.
Gărdulețele imitație de rattan au o lungime de 80 cm și o înălțime de 9,5 cm. Vă punem la dispoziție cinci culori diferite: alb, negru, maro, gri și antracit.
Separatoarele de gradină sunt fabricate din plastic și puteți să alegeți din cinci culori diferite: terracotta, antracit,  verde, maro și negru. Au 25 cm lungime și 12,5 cm înălțime.

Separator pentru grădină
Separatoarele de grădină sunt utilizate pentru delimitarea spațiilor verzi. Cu ajutorul acestora, se..
Gard Rattan
13,00RON
Gărdulețele  imitație de rattan, cu un design interesant și unic,  se pot folosi în grădin..
Delimitator de grădină  60cm
Delimitatoarele de grădină, se folosesc pentru separarea spațiilor verzi. Cu ajutorul acestora, se p..
Delimitator de grădina 1m
Delimitatoarele de grădină, se folosesc pentru separarea spațiilor verzi. Cu ajutorul acestora, se p..
Cuie plastic 125mm
Cuiele din plastic se pot utiliza pentru fixarea foliilor așezate pe sol în grădini și spații verzi...
Cuie plastic 200mm
Cuiele din plastic se pot utiliza pentru fixarea foliilor așezate pe sol în grădini și spații verzi...
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)