• Price
    RON - RON

O gradina frumoasa ar trebui sa cuprinda iarba, pavaj, pietris, apa si multe flori, dar daca toate acestea nu sunt bine organizate si fiecare zona nu este bine delimitata, peisajul de ansamblu va arata haotic, iar plantele vor parea scapate de sub control. Din aceasta cauza, terbuie sa ne gandim bine, la delimitarea zonelor pentru fiecare tip de planta. Societatea noastra vine in ajutorul dumneavastra cu o serie de delimitatoare, garduri si separatoare pentru gradina, prin folosirea carora, veti putea obtine o gradina ca in poveste, unde va petreceti timpul liber cu placere si bucurie. Pe langa faptul ca aceste delimitatoare sunt foarte estetice si servesc ca elemente de decoratiune, sunt si foarte utile. Sunt foarte usor si rapid de montat.
Delimitatoarele sunt fabricate din plastic si puteti sa alegeti din trei culori diferite: verde, maro si negru. Au 60 cm lungime si 3,8 cm inaltime. La o bucata de delimitator cumparat, primiti cinci bucati de cuie de fixare gratis.
Garduletele imitatie de rattan au o lungime de 80 cm si o inaltime de 9,5 cm. Va punem la dispozitie cinci culori diferite: alb, negru, maro, gri si antracit.
Separatoarele de gradina sunt fabricate din plastic si puteti sa alegeti din cinci culori diferite: terracotta, antracit,  verde, maro si negru. Au 25 cm lungime si 12,5 cm inaltime.

Separator pentru gradina
Separatoarele de gradina sunt utilizate pentru delimitarea spatiilor verzi. Cu ajutorul acestora, se..
Gard Rattan
17,00RON
Garduletele  imitatie de rattan, cu un design interesant si unic,  se pot folosi in gradin..
Delimitator de gradina  60cm
Delimitatoarele de gradina, se folosesc pentru separarea spatiilor verzi. Cu ajutorul acestora, se p..
Delimitator de gradina 1m
Delimitatoarele de gradina, se folosesc pentru separarea spatiilor verzi. Cu ajutorul acestora, se p..
Cuie plastic 125mm
Cui din plastic se pot utiliza pentru fixarea foliilor asezate pe sol in gradini si spatii verzi. Fo..
Cuie plastic 200mm
Cui din plastic se pot utiliza pentru fixarea foliilor asezate pe sol in gradini si spatii verzi. Fo..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)