Menu
Your Cart

Blog

11 ian. Jardiniere din beton sau metal
admin 0 765
Tuturor ne plac plantele și ne relaxăm privind un spațiu verde. Prin utilizarea jardinierelor din beton sau metal cu siguranță, veți atrage atenția oaspeților dumneavoastră. Pe langă faptul că jardinierele au un rol decorativ, ele ajută și la organizarea și întreținerea spațiului verde, fiind de real ajutor pentru cei ce nu dispun de o suprafață mare. Folosirea jardinierelor se poate dovedi utilă ..
11 ian. Grătare din beton pentru curte și gradina
admin 0 755
Grătarele de grădină constituie o soluție perfectă pentru petrecerile cu familia și prietenii. Toți care dispun de o grădină sau curte cu siguranță au deja acest accesoriu. Dacă nu, oferta noastră vă va convinge că e timpul pentru a achiziționa unul. Grătarele de pe site-ul nostru sunt ideale pentru curte și gradină, garantând gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau carbun..
11 ian. Lampadare pentru grădina sau curtea ta!
admin 0 517
Lampadarele sunt minunate pentru grădina sau curtea ta atât din punct de vedere estetic, adăugând un aer elegant și sofisticat, cât și din punct de vedere funcțional, putând să pui în evidență orice loc din grădina ta sau să îți amenajezi un colț în care să citești cu drag la apus de seară. Oferta noastră dispune de o diversitate de culori, forme, dimensiuni și cu siguranță vei găsi ceea ce cauți ..
11 ian. Cișmele și fântâni arteziene
admin 2 439
Grădina ta reprezintă oaza ta de relaxare. Dacă simți că nu e completă, o cișmea sau o fântână arteziană poate fi soluția ideală pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament, dar și pentru a întregi și modela după placul și viziunea ta. În plus o cișmea sau o fântână arteziană are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Vă putem pune la dispoziție cișmele din ciment, care sunt anti-..
11 ian. Cum să îți alegi mobilierul de grădină potrivit?
admin 0 352
Mobilierul de grădină te poate ajuta să te bucuri mai mult de vremea bună. Odată ce ai stat la casă, chiar dacă doar în timpul concedului sau într-o vizită la prieteni, ai văzut cât de plăcut este să savurezi o cafea dimineața în natură sau să iei masa cu familia și prietenii sub cerul liber la apusul soarelui. Sigur ai realizat că și mâncarea are gust mai bun în aer liber. Dacă te-ai mutat la cas..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.