Menu
Your Cart

Blog

11 ian. Jardiniere din beton sau metal
admin 0 3092
Tuturor ne plac plantele și ne relaxăm privind un spațiu verde. Prin utilizarea jardinierelor din beton sau metal cu siguranță, veți atrage atenția oaspeților dumneavoastră. Pe langă faptul că jardinierele au un rol decorativ, ele ajută și la organizarea și întreținerea spațiului verde, fiind de real ajutor pentru cei ce nu dispun de o suprafață mare. Folosirea jardinierelor se poate dovedi utilă ..
29 apr. Amenajarea grădinii cu piatra decorativă granulată sau rotunjită
admin 0 2951
Te gândești să-ți amenajezi grădina cu pietriș decorativ? Avem câteva sfaturi, informații și super oferte pentru tine. Piatra decorativă exterioară reduce costul de întreținere a grădinii, este ușor de prelucrat și transformă instantaneu o grădină, o potecă sau un iaz, făcându-l un loc extrem de apreciat. Fie că terenul dumneavoastră este plat, înclinat sau neuniform, pe site-ul nostru veți găsi..
03 mar. Ești în căutarea unui set de mobilier rezistent pentru grădina sau terasa ta? Alege mobilierul din ratan!
admin 0 2926
Datorită eleganței, versatilității oferite și întreținerii reduse pe care o necesită, mobilierul de ratan a devenit o alegere tot mai populară, o investiție pe termen lung și un tip de mobilier care se potrivește cu orice stil al casei.Primăvara își face simțită prezența și cu siguranță v-ar plăcea să vă bucurați de razele soarelui așezat pe un șezlong din ratan, în timp ce vă relaxați alături de ..
11 ian. Grătare din beton pentru curte și gradina
admin 0 2783
Grătarele de grădină constituie o soluție perfectă pentru petrecerile cu familia și prietenii. Toți care dispun de o grădină sau curte cu siguranță au deja acest accesoriu. Dacă nu, oferta noastră vă va convinge că e timpul pentru a achiziționa unul. Grătarele de pe site-ul nostru sunt ideale pentru curte și gradină, garantând gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau carbun..
25 mar. Cum îți alegi o fântâna arteziană de exterior sau o cișmea de curte?
admin 1 2709
Sunetul apei curgătoare are un efect calmant, nu-i așa? În mijlocul curții, înconjurate de jardiniere, fântânile arteziene aduc o notă de seninătate oricărui plan de amenajare a grădinii. Fântâna arteziană va face zona în care o amplasați mai plăcută și va ajunge rapid să fie punctul vostru de relaxare preferat.O fântână arteziană de curte sau o cișmea de grădină poate fi o atracția centrală sau c..
05 mar. De ce să alegi un mobilier metalic de grădină?
admin 1 2322
Cea mai bună soluție pe termen lung este metalul pentru un mobilier de grădină și în special din aluminiu turnat sau fier forjat, datorită numeroaselor beneficii și calități.Mobilierul de grădină metalic din aluminiu turnat sau fier forjat nu putrezește și nici nu ruginește. În plus, are un cost de întreținere redus și nu va trebui înlocuit la fiecare câțiva ani, așa cum se întâmplă adesea cu mobi..
11 ian. Cișmele și fântâni arteziene
admin 2 1911
Grădina ta reprezintă oaza ta de relaxare. Dacă simți că nu e completă, o cișmea sau o fântână arteziană poate fi soluția ideală pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament, dar și pentru a întregi și modela după placul și viziunea ta. În plus o cișmea sau o fântână arteziană are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Vă putem pune la dispoziție cișmele din ciment, care sunt anti-..
11 ian. Lampadare pentru grădina sau curtea ta!
admin 0 1644
Lampadarele sunt minunate pentru grădina sau curtea ta atât din punct de vedere estetic, adăugând un aer elegant și sofisticat, cât și din punct de vedere funcțional, putând să pui în evidență orice loc din grădina ta sau să îți amenajezi un colț în care să citești cu drag la apus de seară. Oferta noastră dispune de o diversitate de culori, forme, dimensiuni și cu siguranță vei găsi ceea ce cauți ..
11 ian. Cum să îți alegi mobilierul de grădină potrivit?
admin 0 1157
Mobilierul de grădină te poate ajuta să te bucuri mai mult de vremea bună. Odată ce ai stat la casă, chiar dacă doar în timpul concedului sau într-o vizită la prieteni, ai văzut cât de plăcut este să savurezi o cafea dimineața în natură sau să iei masa cu familia și prietenii sub cerul liber la apusul soarelui. Sigur ai realizat că și mâncarea are gust mai bun în aer liber. Dacă te-ai mutat la cas..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.