Menu
Your Cart

Informatii de livrare

LIVRARE COMENZI

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul
Romaniei. Produsele grele și voluminoase (de ex.: produsele din beton) sunt livrate cu firma de curierat Pallex (transport paletizat). Produsele care nu sunt grele sunt livrate prin intermediul societatii de curierat GLS.

TERMENUL DE LIVRARE

Termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre personalul nostru, in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

COSTURILE DE TRANSPORT

Transportul este  CONTRA COST, se percepe o taxa de transport in functie de greutate, volum si distanta fata de punctul de livrare.

Transport paletizat: preturile afișate in cosul de cumparator se referă la livrarea până la reședințe de județ și aria de 20 de km a orașului. În afară ariei costul livrării este mai mare, acesta va fi comunicat telefonic.

Transport GLS: pretutile de transport sunt calculate in functie de greutate dupa tabelul mai jos

< 2 kg 15 RON
< 5 kg 16 RON
< 10 kg 18 RON
< 15 kg 21 RON
< 20 kg 25 RON
< 25 kg 29 RON
< 31.5 kg 38 RON
< 50 kg 55 RON
< 70 kg 76 RON
< 100 kg 105 RON

POLITICA DE RETURURI

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat(-e) si achitat(-e) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia (acestora).

Reclamatiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon si e-mail.

De asemenea si in urmatoarele situatii:

  • Produsul este deteriorat sau defect;
  • Ati primit alt produs decat cel comandat;
  • Diferenta dintre imaginea produselor din magazin on-line si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste (inclusiv diferenta de culori dar nu si cea de nuanta). Cu toate acestea, conform Conditiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, desi ele incearca sa reflecte cat mai corect produsul pe care il veti primi. Culorile sunt vizualizate diferit de la placa grafica a calculatorului, la monitor, rezolutie etc.

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegere doua optiuni:

  • Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati starea produsului livrat in prezenta delegatului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt catre societatea noastra.
  • Daca produsul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula, va rugam sa desfaceti (despachetati produsul in prezenta curierului) pentru a verifica integritatea lui (lor). Daca ulterior constatati ca produsul este defect, prezinta defectiuni de executie si montaj, va rugam sa ne contactati.

Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o.

RETURNAREA PRODUSULUI

Produsul trebuie returnat, in ambalajul original la sediul societatii

Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta la transport numai produsele care au taxe de transport preplatite direct prin noi.

Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.