Menu
Your Cart

Piatră granulată

Piatră granulată din marmură, culoarea: albă. Putem să spunem că este pietrișul ornamental cel mai cunoscut și cel mai utilizat in decorațiunile din grădină. Combinația celor două mărimi ne ajută să ne dezvoltăm creativitatea. Poate fi utilizată pentru amenajarea aleelor din grădină, pentru separare..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură. dimensiuni: 5-7 mm, 7-15 mm si 16-32 mmpentru a acoperi 1 mp este necesar de aprox.. 40-50 kg..
1,00RON
Fără TVA:0,84RON
 Piatră granulată din marmură, culoarea: bordo. Este o piatră ornamentală, rotunjită care prin culoare ei puternică atrage privirea oamenilor. Se poate combina cu alb sau nunațe deschise de gri. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante o..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: galben - alb. Aceste pietre ornamentale sunt foarte căutate și bine vândute. Se asortează armonios cu nuanțe de galben și cărămiziu. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale.Piatră granulată..
2,00RON
Fără TVA:1,68RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: galben - muștar. Este o nuanță foarte atractivă și deosebită. Se asortează frumos cu nuanțe de verde și cărămiziu. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. dimensiuni: 16 - 22 mmpentru..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: gri. Este cel mai căutat produs, pe lângă pietrișul alb. Nu doar din întâmplare. Culoarea și granulația se asortează foarte ușor cu alte elemente din grădină. Poate fi folosită pentru amenajarea aleelor de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea sol..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: neagră. Acest pietriș ornamental este foarte apreciat de clienții noștrii. În amenajarea grădinii piatra granulată neagră este un element de bază. Cu ajutorul acestora putem realiza spații deosebite, ieșite din evidență, atât la alei cât și la straturile flora..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: roșu - cărămiziu. Este o alegere perfectă pentru a aduce o culoare vie și caldă in grădina dumneavoastră. Cănd piatra este umedă are o culore și mai  atrăgătoare. Se pot folosi pentru alei de grădină ,pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub ..
1,60RON
Fără TVA:1,34RON
Piatră granulată din marmură, culoarea: roz. Această piatră ornamentală este foarte specială. Se asortează frumos cu nuanțe de roșu, verde și cărămiziu. Se pot folosi pentru alei de grădină sau pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. În combinație cu alte culori se pot face decorațiuni min..
1,40RON
Fără TVA:1,18RON
Marmură granulată de culoarea verde. Este o alegere perfectă pentru a aduce o culoare vie și intereseantă in grădina dumneavoastră. Când piatra este umedă are o culore și mai  atrăgătoare. Poate fi folosită pentru amenajarea aleelor de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului ..
1,60RON
Fără TVA:1,34RON
Piatră granulată din granit, de culoarea gri - piper. Poate fi folosită pentru amenajarea aleelor de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. dimensiune: 7 - 15 mmpentru a acoperi 1 mp este necesar de aprox. 40-45 kg..
0,70RON
Fără TVA:0,59RON
Scoarța din piatră neagră, material: ardezie. Este un pietriș ornamental foarte interesant și nou pe piață. Are un mare avantaj, deoarece are o durabilitate mare. Se combină frumos cu diferite culori în nuanțe deschise. Poate fi utilizată pentru acoperirea solului sub plante, dar și pentru stâncării..
60,00RON
Fără TVA:50,42RON
Scoarța din piatră viola, material: ardezie, culoarea: mov. Este un pietriș ornamental foarte interesant și nou pe piață. Culoarea deosebită îi oferă o notă de elegență deosebită. Marele avantaj a scoarței de piatră este durabilitatea. Se combină frumos cu diferite culori în nuanțe deschise. Utiliza..
66,00RON
Fără TVA:55,46RON
Tuf vulcanic, culoarea:  maro. Se pot folosi pentru alei de grădină, pentru stâncării dar și pentru acoperirea solului sub plante ornamentale. dimensiuni: 10-20 mmpentru a acoperi 1 mp este necesar de aprox. 30 kg..
1,50RON
Fără TVA:1,26RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)