Menu
Your Cart

Geotextil, folie antiburuieni - negru 50g, 1,1m x 50m

Geotextil, folie antiburuieni - negru 50g, 1,1m x 50m
Geotextil, folie antiburuieni - negru 50g, 1,1m x 50m
Geotextil, folie antiburuieni - negru 50g, 1,1m x 50m
Geotextil, folie antiburuieni - negru 50g, 1,1m x 50m

Accessorii


Geotextil, folie antiburuieni - negru 50g, 1,1m x 50m

O grădină ordonată, curată, fără buruieni ocupă unul dintre locurile de pe podium pe lista visurilor fiecărui grădinar. Deși mulți oameni cred că lupta împotriva buruienilor este o parte naturală a îngrijirii plantelor, nu este pe placul tuturor. Cu toate acestea, există un material care poate fi un ajutor uriaș în lupta împotriva buruienilor, în plus, are multe alte proprietăți benefice, iar domeniul său de aplicare este foarte larg. Acest material nu este altceva decât geotextilulGeotextilul este confecționat din material fibros, asemănător cu pâslă, care poate fi utilizat în multe feluri în livezile de grădină mici sau în grădina de legume, dar chiar și în fața caselor, în plantații din curtea din față, poate fi folosit și în ghivece sau în lăzi pentru balcoane!

Când vine vorba de geotextile, lupta împotriva buruienilor apare de obicei în primul rând, dar este de fapt mult mai mult decât atât! Funcțiile sale de bază includ, de asemenea, separarea, filtrarea, izolarea termică, presiunea buruienilor și drenarea. Folosind-ul, puteți împiedica amestecarea straturilor de sol cu diferite compoziții materiale, de exemplu, plantele ornamentale sau culturile de fructe care necesită o compoziție specială a solului pot fi plantate în solul din grădină fără a fi nevoie să faceți o schimbare a solului, doar folosind un material textil pentru a separa un volum de pământ pentru groapa de plantare.

Deoarece acest material are proprietăți de izolare termică excelentă, protejează împotriva secetei vara și de îngheț în timpul iernii. Datorită structurii sale dense de fibre, filtrează perfect particulele mici de sol, permițând în același timp trecerea apei, astfel încât geotextilul ajută eficient la drenarea din sol, nu formează apă stagnantă sau un strat de barieră.

Geotextilul așezat pe sol, datorită materialului său puternic, dens țesut și a rezistenței ridicate la tracțiune, împiedică creșterea buruienilor și formează, de asemenea, o protecție eficientă împotriva cârtițelor. Desigur, geotextilele nu oferă siguranță la fel de puternică ca plasele anti cârtițe din plastic!

Geotextilul este puternic, durabil și rezistent la UV, fabricat din polipropilena. Datorită proprietăților sale, poate fi utilizat pe scară largă în grădinărit, agricultură pentru așternut.

Aplicarea geotextilelor

Este important să știți dinainte că nu este necesar să apelați la un specialist pentru a pune geotextilul, plasarea materialului textil este o operațiune foarte simplă, ușor de învățat. Există două opțiuni pentru așezarea textilelorașezarea înainte de plantare sau după plantare. În mod implicit, operațiunea este mai ușoară înainte de plantare, cu toate acestea, această metodă poate fi făcută de obicei primăvara, în timpul unei renovări cuprinzătoare a grădinii sau în timpul unei reamenajări complete a grădinii. Un caz mai obișnuit este faptul când plantele sunt deja plantate și țesăturile trebuiesc așezate ulterior.

 Înainte de instalarea geo-textilelor, este recomandat să pregătiți suprafața solului și apoi să fixați marginile foliei de acoperire, astfel încât să fie complet strânsă. Când instalați stratul geo, trebuie să asigurați o suprapunere de 10 cm. Puteți utiliza un ac de fixare a solului pentru a fixa folia. Geotextilul poate fi tăiat la dimensiuni și este un accesoriu permeabil la apă excelent pentru grădinărit .


Dimensiuni:

  • Lungime: 50 m
  • Lățime: 1,1 m

Culoare: negru

Specificații
Dimensiune 1,1m x 50m
Greutate 50g
Culoare negru

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Brand: Bradas
  • Model: BD-AWB5011050
  • Greutate: 3.50kg
105,00RON
Fără TVA: 88,24RON