Menu
Your Cart

Grătare

Societatea noastră vă oferă o mare varietate de grătare pentru curte și grădină, care cu siguranță va garanta gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Grătarele sunt confecționate din beton armat, vopsite și antichizate, unele chiar cu elemente din gabion sau blat de andezit. Acestea pot fi folosite în oricare anotimp al anului, deoarece sunt confecționate din materiale care să reziste la intemperii și precipitații. Grilul prevăzut cu mâner se poate regla pe trei trepte de înălțime între jar și preparat, în funcție de necesarul de căldură. Se pot utiliza atât pentru prepararea mâncărurilor pe grătar cât și la ceaun. Se amplasează pe o suprafață netedă, fără denivelări. Grătarele sunt ambalate și așezate pe palet, ușor de montat și de pus în funcțiune. Aveți posibilitatea să alegeți din grătare cu forme și mărimi diferite, astfel cu siguranță veți găsi piesa dorită.
Brand: Jovan
Grătarul Clasic este un grătar pentru curte și grădină, care garantează gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Grătarul este confecționat din beton armat, vopsit și antichizat, care să reziste intemperiilor, putând fi folosit în oricare anotimp al anului. Având un ..
4.760,00RON
Fără TVA:4.000,00RON
Brand: Jovan
Grătarul Clasic simplu este un grătar pentru curte și grădină, care garantează gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Grătarul este confecționat din beton armat, vopsit și antichizat, care să reziste intemperiilor, putând fi folosit în oricare anotimp al anului. Av..
3.760,00RON
Fără TVA:3.159,66RON
Brand: Jovan
Grătarul de grădină Innova familia cu două bănci este un grătar pentru curte și grădină, care garantează gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Partea inferioară a grătarului  este confecționat din ciment alb antichizat și vopsit, iar partea superioară este un..
3.380,00RON
Fără TVA:2.840,34RON
Brand: Jovan
Grătarul Party este un grătar pentru curte și grădină, care garantează gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Grătarul este confecționat din beton armat, vopsit și antichizat, care să reziste intemperiilor, putând fi folosit în oricare anotimp al anului. Având form..
3.475,00RON
Fără TVA:2.920,17RON
Brand: Jovan
Grătarul Party simplu este un grătar pentru curte și grădină, care garantează gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Grătarul este confecționat din beton armat, vopsit și antichizat, care să reziste intemperiilor, putând fi folosit în oricare anotimp al anului. Avâ..
2.300,00RON
Fără TVA:1.932,77RON
Brand: Jovan
Banca Romantica arcuită poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atat pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca este conf..
560,00RON
Fără TVA:470,59RON
Brand: Jovan
Banca Romantica dreaptă  poate fi încadrată în fiecare grădină sau curte. Fie că veți combina cu o masă, fie cu un grătar, va fi  ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrat armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Banca est..
580,00RON
Fără TVA:487,39RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)