Menu
Your Cart

Metalice

Majoritatea persoanelor spun, ca locul lor cel mai drag din propria locuință este grădina și curtea, deoarece nimic nu se compară cu o dupăamiază senină, petrecută în curte alături de familie și prieteni. Rețeta succesului, în cea ce privește aranjarea curții este, un mobilier de grădină cu o bancă, doua - trei scaune, un felinar, plus foarte multe flori. Mobilierele de grădină, oferite de societatea noastră, sunt confecționate  din aluminiu, vopsite și patinate cu o vopsea specială care să reziste intemperiilor. Au o structură ușoară, simplu de manevrat. Mobilierele metalice sunt dedicate mediului exterior dar pot fi foarte bine integrate și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. Aveți posibilitatea să alegeți din trei culori diferite: alb, negru și negru-auriu. 

Mobilierul din aluminiu Klamen este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Ideală  pentru terasele restaurantelor sau pentru terasa caselor. Sunt confecționate din aluminiu, deci au o structură ușoară, ușor manevrabilă. La urmă sunt șlefuite, găurite, vopsite și patinate..
1.900,00RON
Fără TVA:1.596,64RON
Banca pentru grădină și terasa Klamen este confecționată din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplă de manevrat. Banca Klamen este foarte comodă, datorită mânerelor și șezutului special conceput. Este dedicat mediului exterior dar poa..
694,00RON
Fără TVA:583,19RON
Masa de grădină și terasă Klamen este confecționată din aluminiu, vopsită și patinată cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplu de manevrat. Este dedicată mediului exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. ..
410,00RON
Fără TVA:344,54RON
Scaunul de gradină și terasă Klamen este confecționat din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplu de manevrat. Scaunul Klamen este foarte comod, datorită mânerelor și șezutului special conceput. Este dedicat mediului exterior dar poate..
398,00RON
Fără TVA:334,45RON
Mobilierul din aluminiu Meda este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Poate fi ușor așezat atât pe terasa a unei case, cât și pe terasa unui hotel sau restaurant. Setul de mobilier pentru grădină are o structură ușoară, este confecționat din material de calitate, rezistent în t..
850,00RON
Fără TVA:714,29RON
Masa de grădină și terasă Meda este confecționată din aluminiu, vopsită și patinată cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplu de manevrat. Este special concepută pentru mediul exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau rest..
290,00RON
Fără TVA:243,70RON
Scaunul de grădină și terasă Meda este confecționat din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, simplă  de manevrat. Este special conceput pentru mediul exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau..
280,00RON
Fără TVA:235,29RON
Cișmeaua de perete cu vas de scurgere este confecționată din aluminiu turnat, care este vopsit și patinat, cu  vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor. Acest vas de perete este destinat montării pereților caselor, teraselor, etc. Cișmeaua  pentru grădină sau cu..
315,00RON
Fără TVA:264,71RON
Cișmeaua de perete cu vas de scurgere este confecționată din aluminiu turnat, care este vopsit si patinat, cu  vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor. Acest vas de perete este destinat montării pereților caselor, teraselor, etc. Cișmeaua pentru grădină sau curte se..
295,00RON
Fără TVA:247,90RON
Cișmeaua Cora este confecționată din aluminiu turnat, care este vopsit și patinat, cu  vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor. Această fântână este  destinată în special spațiilor exterioare, fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădina/terasa casel..
655,00RON
Fără TVA:550,42RON
Consola Klamen este confecționată din aluminiu, vopsit și patinat cu o vopsea specială care să reziste în timp. Are o structură ușoară, dedicată spațiilor mici.  Este special conceput pentru mediul exterior dar poate fi foarte bine integrat și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantel..
228,00RON
Fără TVA:191,60RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Navigarea in continuare pe acest site reprezinta acceptul tau de utilizare a cookie-urilor. Citeste mai mult.