Menu
Your Cart

Prelată impermeabilă cu inele, violet, 50g, 2 x 4m

Prelată impermeabilă cu inele, violet, 50g, 2 x 4m
Nou

Accessorii


Prelată impermeabilă cu inele, violet, 50g, 2 x 4m

Prelata impermeabilă este concepută pentru a acoperi și proteja temporar obiectele atât în interior, cât și în exterior. Datorită materialelor de înaltă calitate și a caracteristicilor speciale, aceasta este ideală pentru utilizarea în medii agricole, unde protejarea plantelor și culturilor agricole este esențială.

Principalele caracteristici ale acestei prelate sunt marginile dublu ranforsate, care îi conferă o rezistență suplimentară și durabilitate crescută. Inelele din aluminiu dispuse pe toată circumferința prelatei facilitează atașarea și fixarea acesteia.

Greutatea de 50 de grame contribuie la rezistența sa generală, asigurând că poate face față cu brio încărcăturilor grele și condițiilor meteorologice variate.

Culoarea violet a prelatei nu numai că o face estetic plăcută, dar se potrivește și cu mediile agricole și de exterior. Produsul este fabricat din materiale de calitate superioară, ceea ce îi conferă o lungă durată de viață și performanțe excepționale în protejarea obiectelor împotriva factorilor externi.

Această prelată impermeabilă este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție fiabilă și robustă pentru protejarea temporară a obiectelor în diverse medii și condiții.

Specificații
Dimensiune 2m x 4m
Greutate 50g
Culoare violet

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Brand: Bradas
  • Model: BD-PLL2/4
  • Greutate: 0.40kg
12,00RON
Fără TVA: 10,08RON