Te gândești să-ți amenajezi grădina cu pietriș decorativ? Avem câteva sfaturi, informații și super oferte pentru tine.


Piatra decorativă exterioară reduce costul de întreținere a grădinii, este ușor de prelucrat și transformă instantaneu o grădină, o potecă sau un iaz, făcându-l un loc extrem de apreciat.


Fie că terenul dumneavoastră este plat, înclinat sau neuniform, pe site-ul nostru veți găsi o gamă mare de tipuri de piatră decorativă pentru grădină, de la mozaic alb imaculat, până la bordo, galben-muștar, gri sau chiar clasicul sare și piper, cu granulație de la 7-15 mm până la 15-30 m, iar la piatră rotunjită avem 3 mărimi: 1-3 cm, 3-6 cm, 6-10 cm.
Produsele noastre pot fi folosite pentru alei pietonale, grădini japoneze, pentru delimitarea gazonului de straturile florale, pentru acoperirea de s sub plante, stâncării, sau chiar și umplutură la gabioane.


Pietrișul decorativ poate fi folosit și în casă, ca element decorativ. La noi găsiți orice fel de pietriș de care aveți nevoie, chiar și pentru acvarii sau iazuri.


Utilizare piatră decorativă granulată și piatră decorativă rotunjită


Funcțional și decorativ, pietrișul variază în mărime, formă și culoare. Poate fi locul cel mai atractiv într-o grădină, sau poate completa alte lucruri sau funcționa ca drenaj în sol.


Beneficiile amenajării grădinii cu piatra decorativă


 • Reduce întreținerea - piatra decorativă exterior suprimă buruienile și nu necesită cosire, udare sau hrănire în comparație cu alte suprafețe de grădină

 • Drenaj - piatra decorativă grădină nu reține apa

 • Versatil - acest produs multifuncțional poate fi folosit și decorativ și funcțional: pentru căi, alee, borduri, margini de iaz și multe altele

 • Rezistent - pietrișul decorativ este rareori afectat de ploaie, zăpadă sau de orice fel de condiții meteorologice nefavorabile

 • Ușor de aranjat - este un material utilizat pentru căi, alei și borduri, deoarece este unul dintre cele mai simple de organizat

Cum alegi piatra decorativă pentru grădina ta?


Pietrișul de dimensiuni medii este ideal pentru cărări sau alee. Dimensiunea de 10 mm sau 14 mm este cea mai potrivită pentru trasee.
Piatra decorativă albă conferă oricărei zone exterioare acel efect de WOW.


Cum se curăță pietrișul decorativ?


 • În primul rând, veți avea nevoie de un filtru mare. Puteți folosi o sită pentru acest lucru sau, dacă alegeți o găleată sau o roabă, va trebui să faceți găuri în baza acesteia.

 • Așezați piatra decorativă în sită/ găleată și clătiți cu apă. Spălați pietrișul timp de aproximativ 30-60 de secunde și deplasați pietrișul pentru a vă asigura că toate părțile sunt clătite.

 • Apa ar trebui să se scurgă prin găuri astfel încât să puteți așeza înapoi pietrișul decorativ curat. Dacă trebuie să îndepărtați frunzele căzute de pe pietriș, pur și simplu dați peste el cu o mătură moale.

Menținerea zonelor cu piatră decorativă exterior


 • Așezarea unei membrane sau țesături de combatere a buruienilor sub pietriș va împiedica ieșirea buruienilor.

Tehnici de eliminare a buruienilor:


 • Îndepărtați orice buruieni pe care le puteți vedea pătrunzând prin piatra decorativă granulată sau din piatra decorativă rotunjită și pulverizați erbicide.

Tehnici de eliminare a suprafețelor goale:


 • Greblați pietrișul pentru a acoperi toate zonele care par goale sau pur și simplu completați cu piatră decorativă de rezervă.

La noi veți găsi cel mai mare sortiment de piatră decorativă pentru grădina dumneavoastră.

Puteți să vă încercați creativitatea pentru a crea în jurul casei ceva deosebit, natural, de lungă durată dar În același timp și estetic.

Împreună facem din grădina ta, Grădina Ideală. Avem cele mai bune și atractive promoții doar pentru tine și grădina ta. Vă garantăm că veți găsi o gamă diversă de piatră decorativă exterioară pentru a vă înfrumuseța grădina.