Cea mai bună soluție pe termen lung este metalul pentru un mobilier de grădină și în special din aluminiu turnat sau fier forjat, datorită numeroaselor beneficii și calități.

Mobilierul de grădină metalic din aluminiu turnat sau fier forjat nu putrezește și nici nu ruginește. În plus, are un cost de întreținere redus și nu va trebui înlocuit la fiecare câțiva ani, așa cum se întâmplă adesea cu mobilierul confecționat din alte materiale. 

Oamenii au idei diferite cu privire la ceea ce constituie un set de mobilier de grădină de bună calitate. Unii ar argumenta că cel mai important aspect al acestuia este stilul și designul. Alții consideră că materialele utilizate sunt cu adevărat cruciale pentru alcătuirea mobilierului de grădină.

Suntem de acord cu ambele puncte de vedere și vă punem la dispoziție un mobilier de grădină din aluminiu turnat cu un design clasic și confecționat dintr-un material de calitate.

Mobilierul de terasă din aluminiu de la Grădina Ideală vă va aduce plus valoare spațiului exterior.  Pe orice tip de vreme, mobilierul de grădină metalic este conceput să dureze. Produsele noastre sunt potrivite pentru terase, grădini, hoteluri, restaurante și cafenele.

La Grădina Ideală avem piese disponibile pentru relaxare și servirea mesei. Toate mobilierele noastre de grădină sunt livrate ambalate și pot fi asamblate cu ușurință.

Un exemplu reprezintă mobilierul din aluminiu Klamen, de culoare albă, potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Fiind confecționat din aluminiu, acesta are o structură ușoară, ușor manevrabilă. 


Setul de mobilier de grădină sau terasă este vopsit cu 2 straturi de vopsea epoxidică, aplicată manual cu pistolul de vopsit, fapt ce reprezintă un avantaj față de vopsirea în câmp electrostatic, deoarece în cazul în care doriți să îl retușați sau revopsiți, nu veți întâmpina probleme în ceea ce privește aderența la vopseaua veche.

Vopseaua epoxidică este un produs performant bicomponent, care odată ce intră în amestec cu componentul întăritor pentru produse epoxidice, formează o peliculă utilizată ca strat intermediar în sistemul de protecţie epoxidic pentru protejarea şi decorarea suprafeţelor metalice. 

Vopseaua este produsă de către societatea Swarco Vicas, o firma cu renume în domeniu, producător de sisteme de protecție anticorozivă. Setul de mobilier pentru grădină este compus din: 1 masă, 1 bancă și 2 scaune cu mâner.

Avantajele unui mobilier grădină metalic:

  • Puternic și durabil;
  • Rezistență ridicată la coroziune;
  • Cost relativ scăzut de întreținere;
  • Finisaj frumos de suprafață;
  • Greutate redusă;
  • Toleranță mare;
  • Calitate superioară.

Îngrijire mobilier metalic

Curățați frecvent mobilierul din aluminiu

Evitați acumularea de murdărie pe cadrele metalice, deoarece acest lucru poate deveni mai dificil de îndepărtat în timp. Curățarea ocazională cu apă și săpun, urmată de clătire și uscare completă cu un prosop este de obicei tot ceea ce este necesar. Nu utilizați materiale abrazive, produse de curățare sau produse de înălbire, deoarece acestea pot deteriora finisajul.

Aveți grijă să nu se acumuleze calcarul pe mobilierul din metal

Dacă observați acumulare de calcar pe mobilierul turnat din aluminiu, pentru a ajuta la îndepărtarea acestuia, puteți utiliza o soluție compusă dintr-o parte de oțet distilat alb și 9 părți de apă. Înainte de a aplica soluția, întotdeauna trebuie să o testați pe o zonă discretă a cadrului pentru a vă asigura că nu decolorează finisajul.

Preveniți și tratați oxidarea pe mobilierul de grădină metalic

Pentru a evita oxidarea severă, tratați petele mici de îndată ce le identificați. Dacă lăsați petele să se extindă, îndepărtarea lor va fi cu adevărat dificilă. 

Folosiți ceară sau ulei special pentru mobilier grădină metalic

Dacă mobilierul din aluminiu turnat are un finisaj strălucitor sau lucios, fără textură, pentru a îl întreține puteți utiliza, de asemenea, o ceară fină pentru automobile. Acest lucru va ajuta la reducerea cantității de murdărie și resturilor ce se acumulează pe finisajul cadrului. Pe suprafețele sau finisajele cu mobilier texturate, pentru a preveni acumularea murdăriei și pentru a restabili luciul, puteți aplica periodic ulei mineral.

Preveniți acumularea de apă de pe mobilierul din aluminiu

Îndepărtați glisierele de reglare sau capacele din partea inferioară a picioarelor, pentru a înlătura eventualele acumulări de apă. 

Folosiți huse pentru mobilierul de grădină

Husele pentru mobilier sunt excelente pentru a vă proteja mobilierul metalic de elementele dure.

Te invităm să vizionezi toată gama de mobilier din aluminiu de pe site-ul nostru și cu siguranță vei găsi exact produsele care te vor ajuta să-ți decorezi viitoarea oază de relaxare.

Împreună facem din grădina ta, Grădina Ideală. Avem cele mai bune și atractive promoții doar pentru tine și grădina ta. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă diversă de mobilier metalic: scaun metalic grădină, masă grădina din metal, seturi de grădină metal, bănci de grădină metal, consolă grădină aluminiu.