Tuturor ne plac plantele și ne relaxăm privind un spațiu verde. Prin utilizarea jardinierelor din beton sau metal cu siguranță, veți atrage atenția oaspeților dumneavoastră. Pe langă faptul că jardinierele au un rol decorativ, ele ajută și la organizarea și întreținerea spațiului verde, fiind de real ajutor pentru cei ce nu dispun de o suprafață mare. Folosirea jardinierelor se poate dovedi utilă atunci când se dorește o diversitate de plante, fără a avea senzația unei gradini aglomerate și greu de întreținut. În ciuda unui spațiu cu forme neregulate, jardinierele reușesc să ofere o zonă vegetală generoasă.

Prin diverse modalități de montare și îmbinare de culori, se realizează un decor plăcut astfel:

- montare sub formă de zid cu jardinierele așezate tip caramidă pe verticală (zidul poate să fie în linie dreaptă sau șerpuit);

- montare tip cascadă (în trepte);

- montare sub formă de con, piramidă, cilindru, semicerc.

După montare, jardinierele sunt umplute cu pământ în care se plantează flori. În fucție de tipul de montare, se folosește pentru susținerea pământului din jardiniere, tablă neagră de 0.5-0.8mm. Pentru exterior, cele mai bune jardiniere sunt cele fabricate din beton compact și omogen obținut prin vibroturnare, datorită rezistenței crescute la cicluri repetate îngheț - dezgheț. Jardinierele din beton sunt confecționate din ciment alb, vopsite  și antichizate. Nuanța este aplicată înca din timpul de turnare a betonului în matrice, ceea ce rezultă o mare rezistență la intemperii.

Jardinierele metalice sunt confecționate din aluminiu turnat, găurite, vopsite și patinate cu o vopsea specială de exterior, care să reziste la variațile de temperatură și raze.

Jardinierele reprezinta o solutie optima în decorarea teraselor și a restaurantelor, oferindu-le un aer romantic și elegant. Având forme și culori variate, jardinierele pot fi folosite în balcoane, pe terase sau direct în curte, formând cu ajutorul lor alei cu flori.


Jardinierele permit păstrarea curățeniei în spațiile publice și private care vor fi decorate cu flori.

Avand la dispozitie o gama largă, puteți alege jardinierele potrivite tipului de plante utilizate (jardinieră mare pentru un arbust ornamental sau plante care se dezvoltă în perioade diferite de creștere și înflorire, jardinieră mică pentru flori).

Un decor remarcabil poate fi realizat prin suprapunerea jardinierelor, care mențin stabilitatea scenei, chiar dacă se află pe o suprafață înclinată. Jardinierele se reliefeazā și permit pāstrarea unui ambient special, potrivit atât curților, parcurilor, teraselor, clădirilor, străzilor, piețelor cât și spațiilor cu destinație comercială, asigurând un decor reprezentativ. Deasemenea, contează foarte mult cum aranjezi plantele în jardinieră. Cele curgătoare se plantează pe margine, cele mici în primul rând, iar plantele înalte la mijlocul jardinierei sau în fundal.


Dacă te decizi pentru achiziționarea unor jardiniere, Grădina Ideală vine cu cele mai bune soluții pentru tine. Din beton sau metalice, de diferite forme și la prețuri accesibile, găsești o gamă variată pe site.

Accesează cu încredere site-ul nostru și sigur vei găsi ceea ce îți dorești: Grădina Ideală este o societate nou înființată, ce vine in sprijinul clienților, ce pun accentul pe spațiile verzi frumos amenajate. Curtea și grădina casei este reprezentativă în formarea imaginii dorite față de oaspeții ce trec pragul casei dumneavoastră.

Indiferent de stilul pentru care vei opta: rustic, modern, japonez sau francez, navigând pe site-ul www.gradinaideala.ro, cu siguranță veți găsi produsele mult dorite. Te așteptăm să vezi ofertele noastre și te asigurăm de calitatea produselor . Avem cele mai bune și atractive promoții doar pemtru tine și grădina ta. Împreună vom face din grădina ta, Grădina Ideală.