Sunetul apei curgătoare are un efect calmant, nu-i așa?

În mijlocul curții, înconjurate de jardiniere, fântânile arteziene aduc o notă de seninătate oricărui plan de amenajare a grădinii. Fântâna arteziană va face zona în care o amplasați mai plăcută și va ajunge rapid să fie punctul vostru de relaxare preferat.

O fântână arteziană de curte sau o cișmea de grădină poate fi o atracția centrală sau chiar acea piesă care ți-a lipsit din designul tău de exterior. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă largă de cișmele și fântâni, multe stiluri, culori, materiale și prețuri care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Fântânile arteziene de curte sunt realizate din mai multe materiale de cea mai bună calitate. Atunci când alegeți o fântână, ar trebui să alegeți materialul pe baza a trei factori: aspect, durabilitate și greutate. Cele mai comune materiale pentru fântânile arteziene exterioare sunt betonul sau metalul.

Fântâna arteziană de exterior din beton iese în evidență prin durabilitate și autenticitate, este mai ușoară decât fântâna arteziană de grădină sculptată din piatră naturală, dar are un aspect și o textură similară. Fântânile arteziene de curte din beton sunt confecționate din ciment alb, vopsite și antichizate.

O cișmea din aluminiu un aspect distinct, clasic. Este foarte ușor de montat și de pus în funcțiune. În interiorul ei este încorporată o țeavă henco ce face legătură prin partea inferioară a cișmelei cu racordul la rețeaua de apă. La partea superioară se află un orificiu, unde se poate înfileta un robinet de dimensiunea 3/4 țoli. Robinetul nu face parte din fântână, acesta trebuie achiziționată separat.  

Cișmelele metalice sunt confecționate din aluminiu turnat, vopsite și patinate, cu vopsea epoxidică, specială pentru exterior, ce rezistă intemperiilor.

Cu o gamă largă de modele diferite de fântâni arteziene, Grădina Ideală vă poate ajuta să descoperiți fântâna arteziană ideală pentru locul de muncă, curte sau grădină.

Cum îți alegi o fântâna arteziană de exterior sau o cișmea de curte?

  1. Primul lucru la care trebuie să te gândești este, fără îndoială, dimensiunea; deși o fântână arteziană sau o cișmea de perete este grozav de privit, aceasta trebuie să se încadreze în grădina și peisajul dumneavoastră. Selectarea dimensiunii ideale este importantă. Dacă este prea mare, este prea dominantă. Dacă este prea mică, nimeni nu o observă. Pe site-ul nostru, veți găsi cu siguranță o gamă largă de fântâni arteziene și cișmele de exterior care se vor integra bine cu designul grădinii dumneavoastră.
  2. Al doilea lucru de reținut atunci când alegeți o fântână arteziană sau o cișmea aluminiu trebuie să fie poziționată într-o zonă care să permită cu ușurință oamenilor să se bucure de ea. O fântână arteziană nu ar trebui să fie niciodată ascunsă într-o zonă din curtea dumneavoastră ce nu este vizitată.

Alte lucruri la care să te gândești atunci când alegi cea mai bună zonă pentru o fântână arteziană de grădină: Unde va avea cel mai bine capacitatea de a masca sunetul străzii? Distanța până la o sursă de energie electrică pentru funcționarea pompei? Tipurile de plante din locație? 

Fântâna arteziană de curte reprezintă modalitatea excelentă prin care poți scoate în evidență o zonă nefolosită din grădină și să o transformi într-o oază de relaxare, perfectă pentru a te destinde după o zi obositoare.

Un model foarte apreciat de clienții noștri este Fântâna arteziană Napoli.

Fântâna arteziană Napoli este o cișmea ideală atât pentru utilitatea sa cât și pentru decorarea spațiilor, putând fi încadrată armonios ca ornament în orice grădină, curte sau spațiu public. Această cișmea este confecționată din ciment alb, vopsită  și antichizată. Fântâna este alcătuită din două părți componente. Este foarte ușor de montat și de pus în funcțiune.


Dimensiuni:

  • Lungime: 46 cm
  • Lățime: 35 cm
  • Înălțime: 65 cm
  • Greutate: 60 kg

Pentru mai multe modele te invităm pe site-ul nostru. Împreună facem din grădina ta, Grădina Ideală. Avem cele mai bune și atractive promoții doar pentru tine și grădina ta. Vă garantăm că veți găsi o gamă diversă pentru a vă înfrumuseța grădina: cișmea de perete, cișmele rustice, cișmea aluminiu, fântână arteziană exterior, fântâni arteziene de curte.