Grădina ta reprezintă oaza ta de relaxare. Dacă simți că nu e completă, o cișmea sau o fântână arteziană poate fi soluția ideală pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament, dar și pentru a întregi și modela după placul și viziunea ta. În plus o cișmea sau o fântână arteziană are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic.

Vă putem pune la dispoziție cișmele din ciment, care sunt anti-îngheț, antichizate și acoperit cu lac cu protecție UV rezistent la apă. Avem o diversitate de culori, de la gri, galben, maro la minunatul roșu terracotta care aduce un plus de culoare în grădina sau curtea dumneavoastră plină de verde. Aceaste cișmele din ciment alb antichizat au un design modern și sunt perfecte pentru proiecte urbane de modernizare a unui spațiu public existent, fie la realizarea de proiecte noi. Cișmeaua stradală este un element de design urban care conferă personalitate oricărui proiect. Conferă și confort trecărilor, care se pot astfel răcori rapid. Sunt perfecte și pentru ornarea grădinilor, oferind o imagine elegantă. Cu siguranță oricare dintre cișmele pe care le comercializăm vă va înfrumuseța grădina sau curtea.

Vă mai punem la dispoziție și cișmele de apă pentru grădină și curte turnate din aluminiu, care sunt rezistente și au un design plăcut și atrăgător. Pentru curte sau grădină puteți alege să achiziționați cișmele cu picior sau cișmele de perete. Indiferent de alegere vă garantăm că montarea lor este ușoară. Suntem siguri că veți fi plăcut surprinși și de gama noastră de fântâni arteziene superbe din ciment alb. Sunt antichizate și de diferite culori, imposibil să nu găsiți ceva care să vă satisfacă așteptările. Rezistente ciclului îngheț-dezgheț sunt perfecte pentru decoararea grădinii sau curții dumneavoastră. O grădină fără plante nu e o grădină în adevăratul sens al cuvântului, dar o fântână arteziană va da grădinii sau curții dumneavoastră impresia de mișcare și va contribui la îmbunătățirea aspectului general. O fântână arteziană e soluție ideală, ea devine punctul de atracție al vizitatoriilor și completează frumusețea grădinii alături de plante sau alte accesorii. Cu ajutorul ei puteți construi un spațiu de relaxare dorit de toți, înconjurând-o de flori și verdeață.

Un model minunat de cișmea este Fântâna Dunărea, care este formată din ciment alb, antichizat, foarte rezistentă la ploi și ninsoare. Surprinde prin designul ei, forma pătrată și simplă. Ideală pentru orice spațiu, integrându-se fără nicio problemă în grădina sau curtea ta. Este foarte usor de pus în funcțiune. În interiorul acesteia  este încorporată o teavă henco, la partea inferioară a cișmelei se află un orificiu, unde se poate face racordul la rețea de apă, iar la partea superioară se află un alt orificiu, unde se poate înfileta un robinet de dimensiunea 3/4 țoli.  Robinetul nu face parte din fântană, acesta trebuie achiziționată separat. Mai multe detalii tehnice găsiți pe site-ul nostru: www.gradinaideala.ro.

Cișmele și fântânile arteziene pot fi combinate în amenajarea grădinii sau curții dumneavoastră și cu alte produse de pe site-ul nostru cum ar fi minunatul mobilier de grădină din metal sau ciment sau lampadarele din ciment alb antichizat care se găsesc sub diferite forme și dimensiuni care vor scoate în evidență grădina sau curtea dumneavoastră și nu în ultimul rând cu jardinierele metalice sau din beton. Toate se vor completa și vor forma o imagine de ansamblu superbă.

Vizitați site-ul nostru www.gradinaideala.ro și asigurați-vă cea mai bună ofertă, alegând dintr-o gamă largă de cișmele și fântâni arteziene, dar și multe alte produse. De ce să cumpărați produsele noastre? Pentru că vă garantăm rezistența lor și vă promitem prețuri accesibile și o livrare rapidă. Împreună vom face din grădina ta, Grădina Ideală.