Lampadarele sunt minunate pentru grădina sau curtea ta atât din punct de vedere estetic, adăugând un aer elegant și sofisticat, cât și din punct de vedere funcțional, putând să pui în evidență orice loc din grădina ta sau să îți amenajezi un colț în care să citești cu drag la apus de seară. Oferta noastră dispune de o diversitate de culori, forme, dimensiuni și cu siguranță vei găsi ceea ce cauți pentru a face din grădina ta, ceea ce ai visat. Sunt reziste la intemperii, făcute din ciment alb și antichizate. Este necesar să ții cont de iluminare atunci când îți amenajezi grădina sau curtea, iar lampadarele de pe site-ul nostru pot reprezenta o soluție foarte bună. Acestea sunt foarte practice și au un aspect plăcut, deci va merita investiția. Lampadarele comercializate de noi, pot decora atât terasa, cât și grădina sau curtea casei tale, putând fi folosite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Lampandarele se alimentează direct la priză, prin orificiul din interiorul corpului se trage cablul pentru curent, iar la capătul firului se montează o dulie.

Lampadarul Antic mare și Lampadarul Antic mic reprezintă soluții perfecte pentru grădina dumneavoastră, la prețuri accesibile. Pot fi folosite în grădina, curte sau spațiu public și nu trebuie să vă faceți griji că nu vor rezista la intemperii. Rezistența lor vă este garantată de noi prin faptul că este turnat din ciment alb antichizat, foarte rezistent, ploaia sau ninsoarea nu le va deteriora. Avem mai multe culori disponibile și cu siguranță veți găsi culoarea care se amornizează cu restul peisajului. Sunt compuse din mai multe elemente, dar montarea este foarte ușoară și facilă.


Lampadarul Chinezesc pătrat mare și Lampadarul Chinezesc pătrat mic, dar și Lampadarele chinezești rotunde pot aduce în spațiul pe care decideți să-l decorați un aer extravagant. Au un design elegant, dar în același timp surprinzător. Înfățișarea lor plăcută se completează cu rezistența la intemperiile aduse de antimpurile reci, făcând față cu brio la ciclurile repetate de îngheț-dezgheț. Sunt disponibile în mai multe culori, ușor de montat și pregătite să vă înfrumusețeze spațiul dorit.


Lampadarul Fiesta atrage prin designul său deosebit și sigur va atrage și atenția vizitatorilor care vă vor trece pragul casei. Este o combinație între ciment antichizat și lemn, având sau chiar garatând un aer rustic. Rezistent la intemperii, se va încadra perfect în curtea, terasa sau grădina ta. Este disponibil în mai multe culori.


Lampadarele Japoneze îți vor încânta privirea prin designul lor aparte. Indiferent dacă optezi pentru cel mic, mare sau arcuit, vei face cea mai bună alegere pentru grădina, curtea sau terasa ta. Sunt superbe din punct de vedere estetic, dar și funcționale și rezistente la frig, ploi, ninsoare. Gama largă de culori nu își vor face alegerea ușoară, dar e mult mai bine când ai de unde alege. Ca toate produsele noastre, montarea este ușoară.


Lampadarele din Gama Maroc și Gama Molo pot fi folosite pentru decorarea grădinii dacă aveți în gând o temă orientală. Avem o paletă diversă de culori, forme și dimensiuni. Imposibil să nu găsiți ceva care să vă atragă.

Lampadarele Pogoda ies în evidență prin forma lor, simplă, pătrată, dar de efect. Rezistente, estetice, dar și funcționale sunt o alegere potrivită pentru a da un aer sobru, poate chiar impozant, grădinii tale. Poți opta pentru varianta simplă, dublă sau mare, in funcție de disponibilitatea spațiului tău.

Dacă te-am convins, vizitează siteul nostru GradinaIdeala.ro pentru a putea vedea fiecare dintre aceste lampadare. Acolo vei găsi și detalii tehnice: lungime, lățime, înălțime, greutate, care îți vor face decizia mai simplă, putând să alegi exact pentru dimensiunea spațiului tău. Împreună vom facem din grădina ta, Grădina Ideală.

Cum lampadarele au un rol estetic in decorarea gradinii asa si tapeturile si fototapeturile sunt elemente esentiale pentru decorarea casei. Pentru o gama variata de tapet si fototapet va recomandam sa vizitati si site-ul TapetExpert.ro.