Datorită eleganței, versatilității oferite și întreținerii reduse pe care o necesită, mobilierul de ratan a devenit o alegere tot mai populară, o investiție pe termen lung și un tip de mobilier care se potrivește cu orice stil al casei.

Primăvara își face simțită prezența și cu siguranță v-ar plăcea să vă bucurați de razele soarelui așezat pe un șezlong din ratan, în timp ce vă relaxați alături de prieteni, familie și organizați petreceri în grădină sau pe terasă. 


Atunci când utilizați mobilierul de grădină din ratan confortul este garantat. Un alt lucru grozav despre mobilierul din ratan este că poate fi folosit oriunde pe terasă sau grădină. Tonurile sale naturale permit asortarea cu ușurință cu orice tip de decor exterior.

Cel mai bun mobilier din ratan oferă o investiție excelentă pe termen lung pentru oricine dorește să-și înlocuiască sau să-și actualizeze un set de mobilier grădină existent.


Mobilierul din ratan sintetic de înaltă calitate, așa cum găsiți pe site-ul nostru este realizat printr-o tehnică ce îi permite acestuia să fie rezistent și dur, dar cu o greutate mică, față de mobilierul din lemn, care este greu și se deteriorează în timp ce îl manevrați, aceasta nu este afectat.

Spre deosebire de mobilierul de interior, un set de grădină trebuie să reziste la condiții climatice dure, dar cel din ratan sintetic, poate face față intemperiilor și își păstrează luciul. Lemnul va necesita lustruire și reparare regulată, dar ratanul va necesita doar curățarea cu o lavetă umedă.

Avantajele cumpărării unui set grădină - terasă ratan: 

  • Elegant și adaptabil: un set mobilier ratan va arăta perfect în orice tip de spațiu: grădini, balcoane, sere, terase, etc.
  • Cost redus de întreținere: e nevoie doar de o lavetă moale, apă și săpun pentru a-l curăța. Această metodă de curățare menține țesătură de ratan într-o stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Rezistență: mobilierul de grădină din ratan este dur, ceea ce îl face o investiție de lungă durată.  Fiecare set de mobilier de grădina din ratan oferit de Grădina Ideală este realizat din poliratan, ce asigură o calitate premium.
  • Rezistent la intemperii: rezistă excelent împotriva razelor UV și expunerii la vânt, ploaie și zăpadă.
  • Greutate redusă: puteți manevra cu ușurință mobilierul din ratan 

Cum se întreține un set de mobilier ratan:

Utilizați huse din ratan: Husele din ratan vă protejează mobilierul de grădină, sporind longevitatea acestora.

Evitați aplicarea unor substanțe chimice corozive. De obicei, trebuie să folosiți doar apă caldă cu săpun și o cârpă moale și după curățare să lăsați mobilierul din ratan afară să se usuce în mod natural. 

Întrețineți constant: impuritățile de pe un mobilier de grădină din ratan sunt relativ ușor de curățat cu un aspirator, care va ajuta la îndepărtarea prafului, a murdăriei și a bucăților de alimente care s-ar putea depune în timp.

Reparați fisurile: expunerea la temperaturi ridicate poate uneori usca părți din ratan, ducând la apariția fisurilor sau a unor deformării. Aplicând ulei, puteți preveni în mod eficient apariția acestor disfuncționalități, protecția mobilierul din ratan fiind asigurată.

Picioarele de la un mobilier de grădină: Utilizarea unor protecții (dopuri de cauciuc, piciorușe antiderapante) pentru picioarele mobilierului de grădină din ratan, previne deteriorarea pardoselii atunci când manipulați mobilierul de ratan. 

Te invităm să vizionezi toată gama de mobilier din ratan de pe site-ul nostru și cu siguranță vei găsi exact produsele care să te ajute să îți decorezi viitoarea oază de relaxare. 

Împreună facem din grădina ta, Grădina Ideală. Avem cele mai bune și atractive promoții doar pentru tine și grădina ta. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă diversă de mobilier din poliratan pentru grădină sau terasă: scaun ratan, fotoliu ratan, masă ratan, colțar ratan, canapea ratan, șezlong ratan, scaun suspendat ratan.