Mobilierul de grădină te poate ajuta să te bucuri mai mult de vremea bună. Odată ce ai stat la casă, chiar dacă doar în timpul concedului sau într-o vizită la prieteni, ai văzut cât de plăcut este să savurezi o cafea dimineața în natură sau să iei masa cu familia și prietenii sub cerul liber la apusul soarelui. Sigur ai realizat că și mâncarea are gust mai bun în aer liber. Dacă te-ai mutat la casă, părăsind apartamentul de bloc, e timpul să te bucuri de spațiul câștigat și să îți amenajezi grădina sau curtea exact cum îți doreai. Cu siguranță vei găsi pe site-ul nostru ceva care să te atragă.

Mobilierul de grădină de pe site-ul nostru este disponibil din două tipuri de materiale: ciment și metal. Mobilierele de gradină metalice sunt confecționate din aluminiu, vopsite și patinate cu o vopsea specială care asigură că acestea vor rezista intemperiilor. Au o structura ușoară și sunt simplu de manevrat. Mobilierele metalice sunt dedicate mediului exterior, dar pot fi foarte bine integrate și în interiorul caselor, hotelurilor sau restaurantelor. Aveți posibilitatea să alegeți din trei culori: alb, negru și negru-auriu. Mobilier de grădină din ciment sunt confectionate din ciment alb, vopsite și antichizate, iar la anumite piese, părtile inferioare sunt formate din gabion și umplute cu piatră rotunjită. Nuanța este aplicată încă din momentul de turnare a betonului în matrice, ceea ce garantează o mare rezistență la intemperii precum precipitații sau ninsoare.

Cum să îți alegi mobilierul de grădină potrivit? Am pregătit niște criterii pentru tine, care te vor ajuta să faci alegerea cea mai bună. În primul rând ai în vedere spațiul disponibil. Nu trebuie să supraestimezi necesarul de mobilier din prea mult entusiasm și să cumperi prea multe lucruri pe care nu ai unde sa le pui sau să aglomerezi grădina cu prea mult mobilier. Ține cont că pe site-ul nostru găsești foarte multe lucruri cu care să îți decorezi grădina. Dacă pe lângă mobilier punem o fântână arteziană care să vă răcorească în zilele toride sau un grătar din piatră naturală pentru ca mâncarea să fie mereu proaspătă? Sunt atâtea posibilități. Atunci când cauți mobilier de grădină pe site-ul nostru, trage un ochi și asupra celorlate categorii. Vei găsi multe lucruri, care Important e și confortul, nu doar designul. Nu alege doar pe baza designului și asigură-te că ai putea sta cel puțin 30 de minute în fiecare scaun. Sigur îți place să petreci timp afară așa că asigură-te că ai tot confortul necesar pentru a sta ore în șir în grădina ta. Un mobilier ușor de întreținut, e ideal de achiziționat. Cele mai recomandate materialele folosite pentru construcție sunt metalul (aluminiul) și cimentul. Au rezistență sporită la razele ultraviolete (protecție UV) și la intemperii, făcând față ciclurilor repetate îngheț-dezgheț.


Ce găsești pe site-ul nostru? Mese de exterior. Pe care le poți folosi pentru cafea sau pentru servirea mic-dejunului dimineața sau oricărei mese îți dorești. Scaune de exterior. Au un design minunat, dar sunt și bune din punct de vedere funcțional. Bănci de grădină din aluminiu sau ciment care te vor ajuta să te relaxezi sau chiar să petreci un timp minunat, citind. Produsele pot fi achiziționate sub formă de set sau separat.

Un exemplu deosebit este Setul de mobilier grădină și terasă Klamen. Mobilierul din aluminiu Klamen este potrivit atât pentru spații exterioare cât și interioare. Ideal  pentru terasele restaurantelor sau pentru terasa caselor. Sunt confecționate din aluminiu, deci au o structură ușoară, fiind ușor manevrabila. Sunt șlefuite, găurite, vopsite și patinate cu o vopsea specială pentru exterior. Setul de mobilier pentru gradină este compus din:  1 masă, 1 bancă și 2 scaune cu mâner. Aveți posibilitatea să alegeți dintre trei culori: alb, negru și negru-auriu.


De ce să cumpărați produsele noastre? Mobilierul de aluminiu și mobilierul din ciment pot fi lăsate în aer liber tot anul, chiar și în sezonul rece, și nu necesită îngrijire specială. Tot mobilierul realizat din oferta noastră are un strat protector care previne apariția zgârieturilor și pătarea. Mobilierul de grădină comercializat de noi este ușor și ocupă puțin spațiu, de aceea este ușor de mutat. Vă garantăm rezistența lor. Dacă v-am convins, vă așteptăm pe site-ul nostru www.gradinaideala.ro pentru cele mai bune oferte. Împreună facem din grădina ta, Grădina Ideală.