Grătarele de grădină constituie o soluție perfectă pentru petrecerile cu familia și prietenii. Toți care dispun de o grădină sau curte cu siguranță au deja acest accesoriu. Dacă nu, oferta noastră vă va convinge că e timpul pentru a achiziționa unul. Grătarele de pe site-ul nostru sunt ideale pentru curte și gradină, garantând gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau carbune. Grătarele sunt confecționate din beton armat, vopsite și antichizate, rezistând intemperiilor, astfel pot fi folosite în oricare anotimp al anului. Având un stil atat modern, cât și rustic, constituie decorațiunea potrivită pentru orice tip de curte sau gradină. Grilul prevăzut cu mâner se poate regla pe trei trepte de înălțime, între jar și preparat, în funcție de necesarul de caldură. Pot fi utilizate atât pentru prepararea mâncărurilor pe grătar cât și la ceaun. Grătarele sunt solide, rezistente la variațiile de temperatură și umiditate. Se amplasează pe o suprafață netedă, fără denivelări. Grătarul este ambalat și așezat pe un palet, ușor de montat și de pus în funcțiune.

Ți-am pregătit și niște criterii pe care să le ai în vedere atunci când alegi grătarul ideal:

1. Spațiul. Este foarte important să alegi un grătar potrivit spațiului tău. Pe site-ul nostru sunt trecute toate dimensiunile grătarului (lungime, lățime, înălțime, greutate) care te ajută mult să iei decizia corectă.

2. Decorul. Aspectul de piatră naturală este noua tendință a anului. Se potrivește oricărui tip de design și mai ales se armonizează perfect cu celelalte obiecte de decor din grădină. Pe lângă grătare găsești pe site-ul nostru multe alte obiecte cu care să își decorezi grădina. Lampadarele, jardinierele vor aduce un plus de eleganță și vor încânta privirile celor care vă trec pragul.

3. Montajul. E important ca montajul să se efectueze ușor și grătarele să fie însoțite de instrucțiuni care să faciliteze punerea în funcțiune.

4. Grătarele fixe sunt cea mai bună soluție. Sunt mult mai rezistente în timp ca cele mobile, au un design mai elegant și plăcut și având suprafața mai mare, mâncarea se face mai repede, ceea ce reprezintă timp câștigat pentru a-l petrece cu familia și prietenii.

5. Grătarele pe lemne sunt cele mai eficiente. Gustul mâncării este desăvârșit și timpul de preparare este scurt.

Un exemplu pe care îl găsiți în oferta noastră este Grătarul degrădină Innova familia care vine la pachet cu două bănci. Este un grătar pentru curte și gradinaă, care garantează gustul desăvârșit ale produselor preparate pe focul de lemne sau cărbune. Partea inferioară a grătarului  este confecționat din ciment alb antichizat și vopsit, iar partea superioară este un blat din andezit, care este menit să reziste intemperiilor. Grătarul cu un stil modern având forme pătrate, de o înălțime medie, cu siguranta va fi puctul de atracție al grădinii. Grătarul Innova familia este solid și rezistent la variațiile de temperatură și umiditate. Se amplasează pe o suprafață netedă, fără denivelări. Grătarul este ambalat și așezat pe un palet, ușor de montat și de pus în funcțiune.

Dimensiuni grătar:

Lungime: 100 cm

Lățime: 100 cm

Înălțime: 60 cm

Dimensiuni bancă:

Lungime: 100 cm

Lățime: 30 cm

Înălțime: 45 cm

Un grătar de gradină creează o atmosferă relaxantă și plăcută alaturi de cei dragi. Pe lângă design, acesta este și practic. Orice ai prepara pe grătar, aromele sunt cu totul aparte, focul de lemne reușind să îi ofere mâncării un gust delicios. Grătarele sunt ideale pentru cei ce iubesc grătarul si focul de lemne, iubesc serile petrecute alături de prieteni și familie si adoră sau doresc să adopte un stil sănătos de mâncare.

Dacă te-am convins, intră acum pe gradinaideala.ro/gratare pentru cele mai bune oferte. Garantăm calitatea și livrarea rapidă și în siguranță. Împreună vom face din grădina ta, Grădina Ideală.